Met de auto

Leidsche Rijn Centrum is uitstekend bereikbaar met de auto. Het stadscentrum ligt direct aan de A2 en de Vleutensebaan. In de parkeergarage van het centrum is plek voor meer dan 1.300 bezoekers, dus ook voor jou!

Voer op onderstaande kaart je adresgegevens in voor de snelste route naar Leidsche Rijn Centrum.

Parkeergarage Brusselplein, 1.370 plaatsen

De parkeergarage heeft twee ingangen. Een ingang aan de Londonstraat én een ingang op de kop van de Parijsboulevard.

Momenteel bestaat de mogelijkheid om 3,5 uur gratis te parkeren. 2 uur parkeren is voor iedereen gratis. Na aankoop van tenminste €10,- bij Jumbo komt daar 1,5 uur extra gratis parkeertijd bij. Hiervoor dien je een QR code op te halen bij de servicebalie. Deze QR code kun je vervolgens scannen bij de slagboom en zo ontvang je nog eens 1,5 uur extra gratis parkeertijd.

De parkeergarage is voor bezoekers toegankelijk van maandag tot en met zaterdag van 07:00 uur tot 22:00 uur. Op zondag van 08:00 uur tot 22:00 uur. Uitrijden kan op alle dagen 24 uur per dag.

Betalen met Pin, Mastercard, Maestro bij de slagboom van de parkeergarage of via de Leidsche Rijn Centrum-App

Achteraf betalen met de LRC App

Vanaf januari 2024 is het niet meer mogelijk om achteraf te betalen met de LRC App en kun je enkel betalen bij de slagboom bij het uitrijden.

Contact
Algemene vragen van bijvoorbeeld abonnementhouders kunnen gesteld worden bij Apcoa via hun algemene nummer of e-mailadres:
Telefoonnummer: +31 (0) 10 233 19 84
E-mail leidscherijn@apcoa.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )