Met de auto

Leidsche Rijn Centrum is uitstekend bereikbaar met de auto. Het stadscentrum ligt direct aan de A2 en de Vleutensebaan. In de parkeergarage van het centrum is plek voor meer dan 1.300 bezoekers, dus ook voor jou!

Voer op onderstaande kaart je adresgegevens in voor de snelste route naar Leidsche Rijn Centrum.

Parkeergarage Brusselplein, 1.370 plaatsen

Momenteel bestaat de mogelijkheid om 3,5 uur gratis te parkeren. 2 uur parkeren is voor iedereen gratis. Na aankoop van tenminste €10,- bij Jumbo komt daar 1,5 uur extra gratis parkeertijd bij.

De parkeergarage is voor bezoekers toegankelijk van maandag tot en met zaterdag van 07:00 uur tot 22:30 uur. Op zondag van 08:00 uur tot 22:30 uur. Uitrijden kan op alle dagen 24 uur per dag.Betalen met Pin, Mastercard, Maestro bij de slagboom van de parkeergarage of via de Leidsche Rijn Centrum-App

TIP
Registreer je kenteken in de app van Leidsche Rijn Centrum en parkeer na een check-in bij een van de winkels van Leidsche Rijn Centrum altijd de eerste 2 uur gratis!

Stel voor meer gemak achteraf betalen in bij MIJNLRC zodat je zonder betalen uit rijdt en periodiek een factuur ontvangt.

Contact
Algemene vragen van bijvoorbeeld abonnementhouders kunnen gesteld worden bij Apcoa via hun algemene nummer of e-mailadres:
Telefoonnummer: +31 (0) 10 233 19 84
E-mail leidscherijn@apcoa.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!