Met de auto

Leidsche Rijn Centrum is uitstekend bereikbaar met de auto. Het stadscentrum ligt direct aan de A2 en de Vleutensebaan. In de parkeergarage van het centrum is plek voor meer dan 1.300 bezoekers, dus ook voor jou!

Voer op onderstaande kaart je adresgegevens in voor de snelste route naar Leidsche Rijn Centrum.

Parkeergarage Brusselplein, 1.370 plaatsen

De parkeergarage heeft twee ingangen. Een ingang aan de Londonstraat én een ingang op de kop van de Parijsboulevard.

Momenteel bestaat de mogelijkheid om 3,5 uur gratis te parkeren. 2 uur parkeren is voor iedereen gratis. Na aankoop van tenminste €10,- bij Jumbo komt daar 1,5 uur extra gratis parkeertijd bij.

De parkeergarage is voor bezoekers toegankelijk van maandag tot en met zaterdag van 07:00 uur tot 22:00 uur. Op zondag van 08:00 uur tot 22:00 uur. Uitrijden kan op alle dagen 24 uur per dag.Betalen met Pin, Mastercard, Maestro bij de slagboom van de parkeergarage of via de Leidsche Rijn Centrum-App

Achteraf betalen met de LRC App

Registreer je kenteken in de MijnLRC app en parkeer na een check-in bij een van de winkels van Leidsche Rijn Centrum altijd de eerste 2 uur gratis! Je kan ook achteraf betalen instellen, je ontvangt dan na 14 dagen een factuur per mail (of eerder als je een bedrag van 15 euro bereikt). LET OP - heb je achteraf betalen geactiveerd en heb je een bon van de Jumbo voor 1,5 uur extra gratis parkeren? Dan dien je deze te scannen in de app (onder het kopje parkeren - alleen zichtbaar als je geparkeerd staat in de LRC garage).

Indien je op LRC reeds een parkeerabonnement hebt kun je je niet in de App registeren voor parkeren.

Contact
Algemene vragen van bijvoorbeeld abonnementhouders kunnen gesteld worden bij Apcoa via hun algemene nummer of e-mailadres:
Telefoonnummer: +31 (0) 10 233 19 84
E-mail leidscherijn@apcoa.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )