Halloween speurtocht

Datum: vrijdag 27 oktober 15:30 - 19:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

27 oktober komt de gaafste Halloween speurtocht van Leidsche Rijn Centrum weer terug! Kom in je engste outfit naar LRC en doe mee met onze spannende speurtocht

Dappere helden opgelet!

Op 27 oktober hebben wij van 15.30 tot 19.00 uur jouw hulp nodig. De vereniging van enge griezels en dino’s komen die dag ons winkelcentrum lastigvallen! HELP! Kan jij ons helpen om winkelcentrum te bevrijden?
Jij kan ons helpen door een griezelspeurtocht te doen, als een echte held door het spookhuis (Brusselplein) te lopen en met de dino’s op de foto te gaan (Hof van Bern).

Oh, en als je jouw griezelspeurtochtkaart vol is dan kan je een cadeautje ophalen.
Omdat we dit jaar alweer voor de 5e keer Halloween vieren maken het dit jaar nog enger... euh leuker! Rijntje heeft er ook alvast heel veel zin in!

Je kan de speurtochtkaart ophalen bij Doppio, het standje buiten bij Leonidas aan de Parijsboulevard en bij het Rijntje Speelparadijs. Op de twee laatstgenoemde plekken kan je dit jaar ook je cadeautje ophalen.

Het spookhuis is open tot 19.30 (Brusselplein) en je wilt de show van de vuurspuwer op het Hof van Bern om 19.00 uur ook zeker niet missen!

Volg ons op Facebook zodat je van alle nieuwtjes op de hoogte blijft.

Vergeet je je niet te verkleden?

Tot 27 oktober! 

Dit artikel

Geplaatst op: maandag 02 oktober

Categorie: Evenement

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )