Meet Santa's magical friends!

Datum: zaterdag 10 december 12:00 - 17:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Vanaf zaterdag 10 december a.s. worden bezoekers van Leidsche Rijn Centrum iedere zaterdag en zondag tot Kerstmis verrast door een unieke en magische kerstbeleving voor jong en oud. Bezoekers van het centrum kunnen iedere middag komen kijken naar één van de 28 optredens van Santa’s Magical Friends, brengen een bezoek aan de Kerstman in Santa’s House, genieten van een hapje en/of drankje op het Magische Winterterras of maken gebruik van de luxe inpakservice.

Vanaf zaterdag 10 december a.s. worden bezoekers van Leidsche Rijn Centrum iedere zaterdag en zondag tot Kerstmis verrast door een unieke en magische kerstbeleving voor jong en oud. Bezoekers van het centrum kunnen iedere middag komen kijken naar één van de 28 optredens van Santa’s Magical Friends, brengen een bezoek aan de Kerstman in Santa’s House, genieten van een hapje en/of drankje op het Magische Winterterras of maken gebruik van de luxe inpakservice.

Meet Santa’s Magical Friends

Verspreid door het centrum tref je maar liefst acht verschillende hoogwaardige, mobiele entertainmentacts aan. Samen zorgen deze acts voor 28 optredens per dag. De acts variëren van steltenacts tot muzikaal straattheater in winterse sferen. Nog nooit zijn er zoveel verschillende acts op een middag te zien geweest in Leidsche Rijn Centrum! Alle acts zijn de sleutel tot een groot raadsel. De kinderen lossen dit raadsel op en leveren het antwoord samen met hun verlanglijstje in bij de kerstman. De kerstman laat één van deze wensen in vervulling gaan.

Santa’s House

De enige échte kerstman is aanwezig voor een meet & greet in zijn Santa’s House op Brusselplein. Kinderen kunnen hier op de foto met de kerstman en hun verlanglijstje achterlaten in de brievenbus.

Het Magische Winterterras

Het Brusselplein wordt gedeeltelijk omgetoverd tot een gezellig, warm en Magisch Winterterras. Op het terras kunnen bezoekers terecht bij een aantal chalets voor een winters hapje en/of drankje.

Inpakservice
Bij het winterterras kan je terecht bij de gratis inpakservice. Twee inpakstylisten zorgen voor feestelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Bovenstaande activiteiten zijn te bezoeken op zaterdag 11 december, zondag 12 december, zaterdag 17 december, zondag 18 december en zaterdag 24 december tussen 12.00 – 17.00u.

 

 

Actievoorwaarden Meet Santa’s Magical Friends | Leidsche Rijn Centrum Algemeen

1. De winactie voor Meet Santa’s Magical Friends (hierna: de Actie) wordt aangeboden door Leidsche Rijn Centrum.

2. De looptijd van de Actie is vanaf 10 december tot en met 24 december 2022. Actie en deelname

3. Aan de Actie kan worden deelgenomen door alle bezoekers van Meet Santa’s Magical Friends in Leidsche Rijn Centrum tijdens de openingstijden van 12:00 uur tot 17:00 uur op 10,11,17,18 en 24 december.

4. Elke bezoeker kan bij een winkel in Leidsche Rijn Centrum een boekje ophalen. Bij Santa’s House liggen ook boekjes.

5. Door de ingevulde verlanglijst in te leveren in de brievenbus in Santa’s House op Brusselplein maakt de deelnemer kans op de prijs.

6. Op het verlanglijstje mag slechts 1 cadeau/wens worden geschreven.

7. Alleen compleet ingevulde verlanglijstjes maken kans op een prijs.

8. Er wordt slechts 1 winnaar gekozen.

9. De winnaar wordt telefonisch benaderd op 2 januari 2023 en dient binnen een dag telefonisch te reageren op de organisatie om de prijs te verzilveren. Na deze termijn verloopt de prijs en komt deze opnieuw in de prijzenpot terecht.

10. De winnaar wordt door middel van een willekeurige loting getrokken.

11. De prijs inwisselen voor contant geld is niet mogelijk.

12. De loting van de Actie gebeurt digitaal en over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. Medewerking/privacy

13. De winnaar dient zijn/haar medewerking te verlenen aan de met de actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding.

14. Door akkoord te gaan met de privacy policy van deze Actie geven deelnemers toestemming om zijn of haar telefoonnummer te gebruiken voor deze Actie. Aansprakelijkheid

15. Klachten m.b.t. de Actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan de organisatie van deze actie via info@pressplay.group.

16. Leidsche Rijn Centrum is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten. Slotbepalingen

17. Leidsche Rijn Centrum behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.

18. Deelname aan de actie is geheel op eigen risico.

19. Deze actie wordt beheerst door het Nederlands recht.

20. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Leidsche Rijn Centrum.

21. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarden.

Dit artikel

Geplaatst op: woensdag 30 november

Categorie: Evenement

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )