Rijntje's verjaardag

Datum: zaterdag 30 september 12:00 - 16:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Rijntje viert haar vijfde verjaardag op 30 september en pakt groots uit! Kom ook langs, speel mee én krijg de nieuwste Rijntje knuffel.

Op 30 september viert Rijntje vanaf 12 uur haar verjaardag. Er is de hele dag van alles te doen. Zo rijdt er een partytreintje door het winkelgebied, kan je deelnemen aan een knuffel race bij het Rijntje standbeeld en disco dansen op het Hof van Bern. Tiktokker Carmen is ook weer van de partij om jou de leukste tiktok moves te leren! En... je kan ook deelnemen aan onze battle: Jongens tegen de Meisjes.

Natuurlijk kan je ook jouw gezicht mooi komen schminken én is er een ballonartiest die snoepjes van ballonnen maakt. Wil je zelf creatief bezig zijn? Kom dan naar het Hof van Bern en ga samen met vriendjes en vriendinnetjes een reusachtig schilderij inkleuren/schilderen.

Er zijn heel veel dansworkshops waar je aan kan deelnemen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

1. Toffe dansopwarming met stopdans waarbij de DJ leuke liedjes draait en de kids moeten stoppen of... coole dansopdrachten mogen uitvoeren
2. Speed Challenges - hoe snel kan jij dansen (slappe lach gegarandeerd)
3. Tik Tok Mini Mashup - leer de leukste Tik Tok dansjes van 2023! (alles is offline, dus ook veilig voor alle leeftijden!)
4. Disco time, laat je eigen dansmoves zien! (Natuurlijk mogen de ouders ook even meedansen)
De dans activiteiten worden allemaal begeleid door Carmen van Weersel, Tik Tok Creator met meer dan 192.000 volgers en ook bekend van Squla, RTL Telekids Jul & Julia. Kijk snel op haar socials voor meer informatie: @carmenvanweersel @tiktokdansfeestje

Als je meedoet aan een van de activiteiten kan je ook nog een gratis nieuwe Rijntje knuffel ophalen. Zien wij jou ook 30 september? Rijntje kan niet wachten :)

Dit artikel

Geplaatst op: donderdag 31 augustus

Categorie: Evenement

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )