Slidesche Rijn

Datum: vrijdag 22 december 10:00 - 21:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Slidesche Rijn, wat is dat nou weer? Zo heet het grote kerstevent in Leidsche Rijn Centrum! Lees hier meer over ons kerstevent. Let op: openingstijden verschillen per dag.

Vanaf 22 december (16:00 uur) t/m 24 december kan je bij ons terecht voor een geweldige Christmas Experience! We plaatsen een reusachtige tubebaan op het Brusselplein, je kan heerlijke winterse versnaperingen halen bij één van onze kersthuisjes, jezelf opwarmen bij het grote vuur óf op bezoek bij de Kerstman in zijn huis op het Hof van Bern. Bij de Kerstman kan je ook meteen met hem op de foto. Nog leuker: wij versturen deze fotokaart voor jou aan jouw favoriete persoon als kerstkaart. Wil je de foto liever mee naar huis nemen? Dat mag natuurlijk ook!

Durf jij het aan om van onze 26 meter lange tubebaan af te glijden? Daar wil je natuurlijk ook een herinnering van! Daarom wordt er ook een mooie actiefoto van jou gemaakt op het moment dat je de tubebaan trotseert. Deze foto mag je uiteraard ook (gratis!) mee naar huis nemen.

Kom gezellig naar ons kerstdorpje op het Brusselplein en geniet van de gezellige live muziek terwijl je een lekkere warme chocolademelk met slagroom drinkt. En vergeet niet op het Hof van Bern te kijken bij de Kerstman! De openingstijden van ons event zijn als volgt:

Vrijdag 22 december: 16:00-21:00 uur (de winkels zijn ook tot 21:00 uur geopend!)
Zaterdag 23 december: 10:00-17:00 uur
Zondag 24 december: 12:00-17:00 uur

Vrijdag 22 december organiseren wij ook een gezellige koopavond, zodat jij alle tijd hebt om jouw kerstinkopen te doen. Zien wij jou dan ook? De eerste 100 bezoekers krijgen een gratis oliebol!!

Dit artikel

Geplaatst op: woensdag 27 december

Categorie: Evenement

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )