Celine show bij Reyer Lafeber aan de Parijsboulevard

Dit weekend hebben zij de gehele collectie monturen en zonnebrillen van Celine in huis hebben. Naast een selectie exclusieve en bijzondere designermerken, kiezen zij met zorg een beperkt aantal modemerken voor hun collectie. Celine is zo'n merk. Het zet als modehuis al geruime tijd de toon en met de recente aanstelling van Hedi Slimane als Creative Director is het eens te meer talk of the town in modeland.

In de nieuwe optiekzaak van Reyer en Liezel Lafeber aan de Parijsboulevard in het Leidsche Rijn Centrum gaan kwaliteit en gezelligheid hand in hand.

Regelmatig neemt er iemand plaats achter de schitterende vleugel voor een mini-concertje, de koffie is er meer dan uitstekend en je zit er zo prettig dat je er gemakkelijk langer blijft dan vooraf gedacht. Maar al die gezelligheid gaat niet ten koste van de professionaliteit want die staat bij deze winkel hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn winkelgedeelte en oogzorg strikt gescheiden. Waar het in de winkel iedere dag een feestje mag zijn, wordt er in de oogmeetruimtes ruim de tijd genomen voor goede oogmetingen en zorgvuldige onderzoeken door een team van gediplomeerde en ervaren opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Op zaterdag en zondag is het vaak extra gezellig en krijgt u de kans om kennis te maken met de mooiste brillen en zonnebrillen want ieder weekend zet Reyer Lafeber een ander merk in de spotlights.

Komend weekend is dat het Duitse topmerk Cazal dat kan bogen op een unieke geschiedenis. Het merk werd groot en zelfs legendarisch toen hiphoppers zoals de mannen van Run D.M.C en andere trendsetters in de muziekscene het omarmden en nog altijd is het favoriet bij artiesten en stijliconen die zich graag onderscheiden met de karakteristieke en herkenbare ontwerpen. Vooral de 'legends' met deels remakes van de originele ontwerpen van designer Cari Zalloni zijn onverminderd geliefd.

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen en een aanwinst voor Utrecht en de regio.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )