Feest bij de nieuw te openen winkels

Er zijn weer nieuwe winkels open en dat laten ze niet stilletjes voorbijgaan!

Van Uffelen Mode heeft op 12 juli de deuren geopend en biedt het centrum met hun verfijnde assortiment een mooie aanvulling in heren-, dames- en kindermode! Aan het Hof van Bern kan je hen vinden en om het nog aantrekkelijker te maken een deel van de collectie heeft 50% korting!  

De Mango aan de Wenenpromenade is open en dat vieren ze zaterdag 14 juli. Je wordt ontvangen met een heerlijk drankje. De eerste 20 klanten ontvangen een giftvoucher. Een van deze giftvouchers heeft als waarde €200,-! Reden genoeg dus om zaterdag een bezoekje aan de Mango te brengen. 

Als je jouw outfit hebt gescoord kan je vervolgens gratis een touch up krijgen bij Cosmo Hairstyling, want ook zij openen namelijk hun deuren op zaterdag 14 juli. Een touch up is een snelle styling die ervoor zorgt dat jouw haar binnen 15 minuten weer helemaal in model zit. Ook is er een mooie aanbieding, elke klant krijgt namelijk 15 euro korting op de eerste behandeling (vanaf €30,-) deze aanbieding is geldig in de maand juli en augustus. Op zaterdag 21 juli vieren ze de opening nog een keer dunnetjes over en ook dan mag je binnenlopen voor een gratis touch up. Bekijk dit filmpje om kennis te maken met Cosmo Hairstyling. Je vindt ze aan de Grauwaartsingel.

Om ervoor te zorgen dat je outfit in perfecte staat blijft kan je vanaf zaterdag 14 juli terecht bij Stomerij Kwiek-Klein. Zij zitten ook aan de Grauwaartsingel en zorgen ervoor dat je mooie kledingstukken in topconditie blijven.