Happy Easter - Paaseieren zoeken

Pasen komt er weer aan! Op tweede paasdag deelt Leidsche Rijn Centrum uit....

Het winkelcentrum is op tweede Paasdag geopend van 12:00 tot 17:00 (horeca heeft andere openingstijden) en tussen 12:00 en 16:00 gaan wij eieren verstoppen in het winkelgebied.

Alle kinderen (tot ongeveer 10 jaar) kunnen deelnemen aan onze speurtocht (let op: bij inlevering van de voucher in de LRC-App, deze is vanaf zaterdag zichtbaar onder 'acties') om de eieren te vinden. De plastic eieren die worden gevonden kunnen ingeleverd worden bij de balie op het Brusselplein (entree Jumbo). Liever eieren zoeken in 1 van de winkels? Dat is ook mogelijk! 
Kinderen zijn van harte welkom bij:
Blendz 
Blokker
Miyabi Asian Cuisine
Big Bazar
LR Telecom
ICI Paris XL
NOTENBAR 
Hout Doe
Bram's Gourmet Frites
Jumbo (alleen bij de entree!)

Voucher in de app
In de app is de voucher te vinden (vanaf zaterdag) waarmee de kinderen een prijs kunnen ophalen (bij inlevering van de gevonden eieren). Het is NIET mogelijk om bij elke winkel eieren te gaan zoeken. De voucher is slechts geldig voor 1 prijs per kind. Gevonden eieren in het winkelgebied worden ingeleverd bij de entree van de Jumbo en de gevonden eieren in de winkel bij het personeel van de winkel. 

Ook lopen er paasmeiden rond, die LRC-paaseieren gaan uitdelen. Nog niet genoeg van al die paaseieren? Kom dan langs bij Leidsche Rijn Centrum en snoep (of zoek) met ons mee!