STRTFSTVL - 25 mei

Op zaterdag 25 mei is het STRTFSTVL Leidsche Rijn Centrum van 13.00 – 17.00 uur, het gratis straattheaterfestival voor jong en oud.

De meeste straten en pleinen rondom het Brusselplein zijn vernoemd naar straatnamen in Europa, vandaar dat de artiesten ook uit alle windstreken komen. Het thema is Straat en Stad. STRTFSTVL LRC is een event dat voor Leidsche Rijn Centrum georganiseerd wordt door Rob Vugs en Mariska Jacobi van STRTFSTVL Showcase. Geen onbekende namen in de theaterwereld dus!

De volgende (straat)artiesten treden zaterdag 25 mei op:
Duo Kaos (Italië): unieke prachtige act met fiets en acrobatie. Uili Bispo (België): innemende straatshow met jongleren, cyrwheel en verrassende publieksparticipatie. Goma (Duitsland): komische straatshow waarin de Argentijnse Juan Gomez iedereen voortdurend voor de gek houdt. Mr Lo (Duitsland): unieke straatshow waarin papier centraal staat. Tussen de optredens door maakt Mr Lo prachtige bloemen van papier voor het publiek.  Slampampers (Nederland): Het beste straat muziek trio van Nederland! Komisch, meeslepend en heel muzikaal. Wereldwandelaar (Nederland): Bijzondere act waarin een reiziger op een grote wereldbol rondgaat door de straten van LRC.  Van Katoen (Nederland): prachtig steltenduo dat met hun aanwezigheid een spoor van creativiteit nalaat.
Ze versieren hun omgeving met breiwerken en borduren met garen om alles dat het leven brengt mooier te maken: een lijnenspel van wol in de lucht, een kruissteek in een blad van een boom. Fiets je Schilderij (Nederland)j: Een unieke ervaring voor jong en oud. Neem plaats, trap op de pedalen, kies je kleuren en zie hoe die zich mengen en jouw eigen schilderij ontstaat!

Kom langs en laat je verrassen door de verschillende acts op 25 mei aanstaande.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )