Terugblik opening LRC & nog meer winkels geopend!

De opening van Leidsche Rijn Centrum galmt nog na!

Acrobaten en een zangeres hoog boven het publiek, een vlaggen parade met 200 kinderen uit de wijk samen met steltlopers, Tim en Daan die Burgemeester Jan van Zanen het startsein laten geven, een spetterend optreden van OG3NE, optredens van de jeugd van Leidsche Rijn…. Wat was het ontzettend gaaf, heb je het gemist of wil je even nagenieten? Kijk dan hier snel onze aftermovie. 

Sinds de opening van Leidsche Rijn Centrum op 16 mei j.l. hebben weer een heel aantal ondernemers hun deuren geopend. Zo heb je nu nog meer winkels en horecagelegenheden om te bezoeken. 
Als je toe bent aan een break dan kan je vanaf heden ook terecht bij Starbucks en Bagels & Beans. Als je je coupe onder handen wilt laten nemen dan kon je natuurlijk al terecht bij Hairstudio IM en nu staan de deuren van Brainwash ook open voor jou. Wanneer je zin hebt in een lekkere maaltijd waar je je vingers bij kunt aflikken dan zal een bezoekje aan Alan&Pim's je niet teleurstellen. Voor een lekkere pizza kan je terecht bij Domino's en een nieuwe outfit scoor je bij Esprit. Als je op zoek bent naar mooi, authentiek houten speelgoed dan mag je Hout Doe zeker niet overslaan. Natuurlijk mag Leidsche Rijn Telecom in dit rijtje ook niet ontbreken, de all-in winkel voor jouw smartphone. 

We verklappen alvast dat de komende weken er nog een aantal winkels zullen openen. Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief zodat jij altijd op de hoogte bent van alle nieuwtjes.