Back to School - Rijntje winweken

Vanaf 24 augustus starten de Back to School – Rijntje winweken in Leidsche Rijn Centrum. Als je via onze LRC App incheckt bij één van de deelnemende winkels, doe je automatisch mee met deze winweken en maak je kans op geweldige prijzen!

De hoofdprijs is een mooie fiets t.w.v. € 250,00 ! Ook maak je kans op een outfit t.w.v. € 100,00 , een boekenpakket t.w.v. € 50,00 of  een schoolrugzak t.w.v. € 20,00. Op 24 augustus trappen wij af. Er worden dan flyers uitgedeeld waar de actie nog eens duidelijk op staat uitgelegd. En we hebben een speciale gast deze dag… RIJNTJE!

Rijntje is bijna jarig. Rijntje wordt 1 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Rijntje is gegroeid en daarom is het ook tijd voor een nieuwe Rijntje knuffel! Deze kun je ook winnen als je deelneemt aan de winactie. De knuffel kan ook ‘gekocht’ worden. De Rijntje knuffel is te koop voor 75 App-punten. Let op: Op=op! Dus spaar snel punten in de LRC-App zodat je deze mooie knuffel kunt bemachtigen (via het verscheuren van de voucher in de App).

Indien je gewonnen hebt, ontvang je via de App een pushbericht waarin staat wat je gewonnen hebt. De prijzen worden op 8 september uitgereikt in Leidsche Rijn Centrum. Houd de App dus goed in de gaten om te zien of jij een prijs hebt gewonnen en waar deze opgehaald kan worden.

Kom dus snel shoppen in Leidsche Rijn Centrum en maak vanaf 24 augustus kans op prachtige prijzen!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!