Black Friday

Save the date voor ons Black Friday event op 23 november aanstaande!

Op vrijdag 23 november is het Black Friday. Black Friday is komen overwaaien uit de VS en is de dag na Thanks Giving, een dag waarop veel Amerikanen vrij zijn. Tijdens Black Friday worden grote kortingen gegeven bij veel winkels. Ook in Nederland wordt Black Friday steeds groter en doen er meer en meer winkels en winkelcentra mee aan deze (Amerikaanse) traditie.

Uiteraard kan Leidsche Rijn Centrum hier niet omheen en gaan wij in het centrum ook leuke activiteiten organiseren. Buiten deze activiteiten zijn er vele aanbiedingen welke alleen deze dag gelden. Ook niet onbelangrijk: De deelnemende winkels zijn deze dag tot 21:00 uur geopend!

Maak kans op prijzen en grote kortingen in de prijzencabine

Met de 'MijnLRC' app kan je een voucher activeren om deel te nemen in de prijzencabine. In deze prijzencabine worden diverse vouchers de lucht in geschoten en jij mag deze gaan vangen! Heb je prijs? Dan kun je jouw prijs ophalen in de winkel. Het kan ook zijn dat je een kortingsbon meeneemt in plaats van een prijs. Ook deze kan je dan direct inleveren bij de winkel.

Laat je auto wassen in de Carwash op de Londenstraat

Wordt het tijd dat je auto goed gewassen wordt? Ook dit kan tijdens Black Friday! Op de Londenstraat komt een pop-up carwash te staan waar je, door het verzilveren van de voucher in de app je auto kan laten wassen.

Silent Disco

Muziek hoort er gewoon bij. Gezelligheid en een dansje doen in het centrum, waarom niet? Op het Hof van Bern wordt een supergave Silent Disco neergezet waar je met een koptelefoon helemaal uit je dak kan gaan. Durf jij het aan om een dansje te wagen in onze Silent Disco?

Ballonnen bij deelnemende winkels

Wil je in één oogopslag zien welke ondernemers leuke acties hebben 23 november? Dat kan! De ondernemers welke meedoen aan Black Friday hebben namelijk een bosje zwarte ballonnen voor hun entree hangen. Zo is het voor jou meteen duidelijk dat je daar zeker even een kijkje moet nemen deze dag.

Ook kortingen in de MijnLRC app!

Allerlaatst wijzen wij jou erop dat je veel kortingen en aanbieidingen in de app en op de website kunt terugvinden. Deze komen uiterlijk woensdag 21 november a.s. online te staan, je kan de vouchers pas op de 23e activeren. Hou de app dus goed in de gaten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!