COVID-19 UPDATE

Op dit moment is alle horeca gesloten tot nader bericht vanuit de overheid. De openingstijden van de andere winkels kunnen afwijken van de normale openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden van de winkels op de website of social media kanalen van de winkel zelf. Vanaf heden is er wel weer koopavond in Leidsche Rijn Centrum. Hiervoor geldt ook: kijk op de individuele kanalen van de winkel die u wilt bezoeken voor de actuele openingstijden.

Leidsche Rijn Centrum neemt het advies van het kabinet en RIVM serieus. Om de gezondheid van onze winkeliers maar ook van u als bezoeker zoveel mogelijk te beschermen, hebben wij een aantal maatregelen genomen:


• Alle evenementen zijn geannuleerd.
• Het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum geeft extra aandacht aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc. 

We vragen u graag zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, waaronder 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als u symptomen heeft. Voor een overzicht, ga naar de website van het RIVM

We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van het RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.