COVID-19 UPDATE 30 MAART

Naar aanleiding van de persconferentie van Premier Rutte d.d. 23 maart, zijn wij helaas genoodzaakt om de deuren van onze (niet essentiële) winkels te sluiten tot ten minste 20 april a.s.. Diverse winkeliers bieden bezorgservices aan. Niet alleen onze horecaondernemers, maar ook o.a. onze fashionretailers. Wij willen u dan ook vragen om voor de aangepaste diensten van onze winkeliers te kijken op hun eigen Social Media kanaal of website. 

Vanaf 31 maart wordt de avondklok aangepast naar 22:00 uur (starttijd). Om de avondklok ook in Leidsche Rijn Centrum te handhaven, is ons winkelcentrum vanaf 21:45 uur gesloten. Hiermee houden wij de (aangepaste) openingstijd van de Jumbo Foodmarkt aan, die vanaf 23 januari ook tot 21:45 uur gesloten zal zijn. De parkeergarage kan na dit tijdstip niet meer ingereden worden (met uitzondering van bewoners). Uiteraard kunt u na dit tijdstip altijd de parkeergarage uitrijden.

Er zijn een aantal uitzonderingen van winkels die wel geopend mogen zijn. Klik hier om te zien om welke branches dat gaat.
Om de gezondheid van onze winkeliers die nog geopend zijn, maar ook van u als bezoeker zoveel mogelijk te beschermen, hebben wij een aantal maatregelen genomen:

  • Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten
  • Alle evenementen zijn geannuleerd
  • Het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum geeft extra aandacht aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc. 
  • Onze winkeliers (die nog geopend zijn of waar u iets komt afhalen) hanteren een deurbeleid waarbij er een maximaal aantal personen tegelijk in de winkel aanwezig mag zijn. Dit kan per winkelier verschillend zijn. Houdt u zich aan de instructies die onze winkels u zullen aangeven.
  • Per 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen in de winkels. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om altijd uw mondkapje bij te hebben en deze vóórdat u de winkel betreedt op te zetten


Wij verzoeken u zich te houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid, waaronder 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als u symptomen heeft. Voor een overzicht, ga naar de website van het RIVM

We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van de Rijksoverheid evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.