COVID-19 UPDATE

Leidsche Rijn Centrum neemt het advies van het kabinet en RIVM serieus. Om de gezondheid van onze winkeliers maar ook van u als bezoeker zoveel mogelijk te beschermen, hebben wij een aantal maatregelen genomen:

  •  Onze horecagelegenheden zijn gesloten voor ten minste 4 weken (vanaf 15 oktober 2020). Uiteraard bieden onze ondernemers bezorg- en afhaalmogelijkheden. Deze vindt u terug op de website en/of social media kanalen van de individuele ondernemer. Wij doen ons best om ook alle initiatieven via onze eigen social media kanalen te verspreiden
  • Alle evenementen zijn geannuleerd
  • Het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum geeft extra aandacht aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc. 
  • Onze winkeliers hanteren een deurbeleid waarbij er een maximaal aantal personen tegelijk in de winkel aanwezig mag zijn. Dit kan per winkelier verschillend zijn. Houdt u zich aan de instructies die onze winkels u zullen aangeven.
  • Wij adviseren u om een mondkapje te dragen


Wij verzoeken u zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, waaronder 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als u symptomen heeft. Voor een overzicht, ga naar de website van het RIVM

We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van het RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!