Drie nieuwe winkelnamen in Leidsche Rijn Centrum!

Met de komst van drie nieuwe huurders wordt het winkelaanbod in Leidsche Rijn Centrum verder vergroot. Chocoladewinkel Leonidas, horecagelegenheid De Pizzabakkers en nagelstudio Le's Nails & Spa openen in het nieuwe stadscentrum van Utrecht.

Leonidas
De lekkerste Belgische chocolade, in al haar varianten. Chocoladewinkel Leonidas opent in april de deuren aan de Parijsboulevard. Het assortiment wordt ingericht volgens het nieuwe concept van Leonidas dat luxe geschenkverpakkingen biedt en kleinere chocoladecreaties om vrienden of relaties mee te verrassen.Voor de gever is zelf ook genoeg te beleven, met een chocoladefontein in de winkel, strawberry-dipping en het proeven van chocoladedesserts.
 
De Pizzabakkers
De naam geeft het weg: bij De Pizzabakkers worden pizza's geserveerd. Dunne krokante pizza's uit de houtoven, belegd met verse, zorgvuldig gekozen ingrediënten. En voor wie wil een prosecco ernaast. Dat maakt het een perfect buurtrestaurant voor de bewoners en bezoekers van Leidsche Rijn. Goed voor borrel en avondmaaltijd. Met speciaal voor kinderen speeldeeg om een eigen neppizza te kneden. De Pizzabakkers opent in het prachtig grote pand op de hoek van het Brusselplein. De Pizzabakkers heeft o.a. 7 vestigingen in Amsterdam en al drie vestigingen in Utrecht geopend. Voor Utrecht wordt dit de vierde vestiging.
 
Le's Nails & Spa
Nagelstudio Le's Nails & Spa is recent geopend aan de Londenstraat van het stadscentrum. Zeven dagen in de week kunnen bezoekers terecht voor nagelverzorging. Van manicure tot spa pedicure en van het aanbrengen van acrylnagels tot het lakken in de gewenste kleur.

De transacties kwamen tot stand door a.s.r. vastgoed projecten, Engelvast en CBRE, die in samenwerking de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleiden.