Elite Model Look - Halve finale

21 september vindt de halve finale van de Elite Model Look plaats in Leidsche Rijn Centrum. Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar tijdens één van de regionale casting-dagen aan EML Nederland gepresenteerd. De geselecteerde deelnemers gaan tijdens een spannende halve finale in Leidsche Rijn Centrum de strijd aan om een felbegeerde plaats in de Nationale Finale. Waar zij voor een internationale jury mogen schitteren op zaterdag 12 oktober in Studio’s Aalsmeer.

Tijdens de halve finale is er nog mogelijkheid voor jong talent om in de ochtend deel te nemen aan de Elite Model Look 2019 om zo toch nog kans te maken op een plaats in de Finale Show. Aanmelden voor de casting kan op zaterdag 21 september van 09:00 – 11:00 uur op het Brusselplein bij de EML catwalk.

Deze halve finale start om 09:00 uur en zal ongeveer tot 17:00 uur duren. Kom je ook een kijkje nemen óf durf jij je in de ochtend aan te melden voor de Elite Model Look? Wie weet ga je door naar de finale en maak je kans op de hoofdprijs: een internationaal contract bij Elite World t.w.v. € 150.000,--!