Fashion & Fun Festival op 29 september

Heb je een plekje vrijgehouden in je agenda? Dit evenement wil je echt niet missen!

Op zaterdag 29 september is het een feestelijke boel in LRC! De hele dag zijn er geweldige aanbiedingen bij een flink aantal winkeliers en natuurlijk ook de meest spectaculaire activiteiten!

Fashion van 12:00 tot 21:00 

Op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum staat een reuzenrad waar je tegen inlevering van spaarpunten uit de LRC app een ritje kan maken. Maar wat nog veel leuker is, is dat er ook een fashionshow is. Vanuit het reuzenrad komen de de modellen uit op een catwalk, vanaf daar laten ze je de mooiste fashiontrends zien. Volledig gestyled door alle ondernemers uit het centrum! Vanaf 12.00 uur tot 21.00 is het reuzenrad open voor publiek en om 13.00 uur zal de eerste modeshow zijn, om 15.00 en 17.00 zijn er ook modeshows. 

Wil je in het reuzenrad? In de app staan de toegangkaartjes, met 1 voucher mag je met 2 personen een ritje maken. Een voucher 'kost' 50 punten. 

In het fashion house wat op het Hof van Bern staat niemand minder dan Moderosa! Een echte fashionista die jou zal voorzien van modeadvies, deze mogelijkheid tot een Meet & Greet wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. 

Food

Geen feestje zonder hapjes vinden wij! Dus de hele dag lopen er LRC Food Girls rond die de lekkerste hapjes uitdelen die de horecaondernemers uit het centrum hebben bereid. 

Fun van 12:00 tot 18:00

DJ Poeschpas kleedt het geheel aan met fijne deuntjes, want die mogen natuurlijk niet ontbreken! 
Ben je helemaal Instagram fan? Kom dan naar het Hof van Bern toe, hier staat een 3D photobooth. Stap in de wereld van Instagram en maak selfies zoals je nog nooit selfies hebt gemaakt! 
Natuurlijk heb we ook aan de kinderen gedacht.

Als je naar de Wenenpromenade loopt mag je daar tegen inlevering van 25 punten uit de LRC app een knuffeltje ophalen. Dit is mogelijk vanaf 12.00 uur! Daar is tevens de mogelijkheid voor schminken, een meet & greet met Dribbel en door het centrum loopt ook een ballonvouwer rond.

En om alles nog leuker te maken, een aantal winkels blijft open tot 21.00u dus je kan alle tijd nemen om lekker te shoppen.

Zien we je daar! 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!