Foute Kersttrui Show

Datum: vrijdag 21 december 17:00 - 21:00

Locatie: Hof van Bern

Het leukste event van 2018!

En niet zomaar een evenement! Nee de foute kersttrui show, waarbij er naast (twijfelachtige) eeuwige roem ook nog eens geweldige prijzen zijn te winnen.
Op 21 december is het zover, om 18.30 en 19:30 worden er shows gelopen met heel veel foute kersttruien en superschattige kinderen. De show is in het pand naast de H&M aan het Hof van Bern!  


Klik hier voor het evenement op Facebook 

Prijzen
Wat is een contest zonder prijzen? De volgende ondernemers hebben prijzen beschikbaar gesteld: 
Doppio Espresso, Alan&Pim’s, SAMS, Sandwich, HIP Jewels & Watches, Miyabi Asian Cuisine, BlendZ, Cosmo Hairstyling, Big Bazar, Meijst Juwelier, Jack & Jones, Van Uffelen Mode, Dierspecialist Haspels, Lotus, Leidsche Rijn Telecom, Schoen- en sleutelmaker DenNis, Kavos Winebar, House of Lena, Bruna, Nelson, ICI Paris XL, iWoolly, Hout Doe Speelgoed, Jumbo, Bram's Gourmet Frites, Bagels & Beans, Indekerngezond, CASA en Bar Iberico
Wie wat wint blijft nog even een verrassing! Wie de prijzen uitdeelt? Ook dat blijft nog even een verrassing. 

Heb je geen foute kersttrui en ben je veel beter in mensen aanmoedigen dan kan je natuurlijk ook gezellig al je vrienden uitnodigen en naar de shows komen kijken op 21 december. 

Vanaf 17:00 zijn er nog meer leuke activiteiten, je kan gratis je cadeautjes laten inpakken aan het Hof van Bern, alle bezoekers worden getrakteerd op snoepjes en je kan ook op de foto met de enige echte kerstman! 
Lekker shoppen kan natuurlijk ook, de winkels zijn open tot 21:00 uur! 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!