Happy Fashion

Op 6 april organiseren wij een spetterend Fashion event, genaamd Happy Fashion! Compleet met fashionshows én als klap op de vuurpijl komt Nicolette Kluijver langs om te shoppen met één van onze winnaars! Dit alles aansluitend op de landelijke Glamour Day.

Tijdens Happy Fashion staan er 2 grote catwalks in ons winkelgebied. Op het Hof van Bern vind je de eerste catwalk. Hier laten professionele modellen in verschillende shows de nieuwste collecties van de modezaken zien. Tussen de fashion shows door kun je terecht in de winkels waar deze dag mooie acties worden gehouden vanwege National Glamour Day. Gedurende de dag worden er ook nog diverse fashion parades in het winkelgebied gelopen.

Op de andere catwalk, op het Brusselplein, hebben we geen modellen maar speciaal ontwikkelde drones, welke de nieuwste collecties presenteren de. De drones worden begeleid door opzwepende beats van een DJ.

De dag wordt afgesloten met een Meet & Greet met Nicolette Kluijver, bekend van o.a. Expeditie Robinson. Ook hebben wij een geweldige winactie op Facebook, waarbij de winnaar een uur gaat shoppen met Nicolette Kluijver en met maar liefst € 100,00 shoptegoed van Leidsche Rijn Centrum op zak! 

De Meet & Greet met Nicolette Kluijver vindt plaats van 15.00 tot 15.45 uur op het Hof van Bern. Iedereen die met haar op de foto wilt of een handtekening wilt ontvangen is welkom. Zij heeft hiervoor 45 minuten in haar agenda gereserveerd. Het advies is dan ook om op tijd naar het winkelgebied te komen.

Kom dus op 6 april naar ons winkelgebied en geniet van de geweldige kortingen van National Glamour Day, zodat je die nieuwe outfit meteen kunt scoren!

Bekende fashionvlogster Sarah Bon is alvast begonnen met Happy Shopping in Leidsche Rijn Centrum en toont je in haar nieuwste vlog de mooiste fashiontrends van dit moment.

Klik hier voor de vlog van Sarah Bon.