Happy Valentine

Datum: vrijdag 01 februari 13:00 - 19:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

In Leidsche Rijn Centrum starten we op 1 februari alvast met leuke Valentijn activiteiten. Verras jouw geliefde met een slotje aan de liefdesslotjesmuur!

Vanaf 1 februari staat er in ons winkelgebied een slotjesmuur voor geliefden. Geïnspireerd door de welbekende slotjesbrug in Parijs, komt er een muur waar geliefden een slotje met hun initialen kunnen ophangen. Een symbool om de liefde te vieren!

De slotjesmuur bestaat uit twee delen, naast het deel waar je slotjes aan kunt ophangen, is er ook een deel waar je jouw liefdesboodschap kunnen opschrijven. Op zaterdag 2 staan er hostessen die slotjes uitdelen aan de bezoekers op het vertoon van de voucher in de ‘MijnLRC’ app. Uiteraard mag je zelf ook een slotje van thuis meenemen óf kun je een slotje kopen bij Schoenmakerij DenNIs aan de Londenstraat 136 in ons winkelgebied.

De horecaondernemers in het centrum hebben in de maand februari speciale Valentijn menu’s. Daarnaast wordt er bij de winkeliers onderling een wedstrijd gehouden. Wie heeft de winkel met de leukste Valentijn etalage? Op Valentijnsdag wordt de winnaar bekend gemaakt. In samenwerking met jongeren uit Leidsche Rijn Centrum wordt er op 14 februari tussen 15:00 en 19:00 uur een gratis LRC-roos uitgedeeld aan alle bezoekers.

Dus kom vanaf 1 februari naar ons winkelgebied en vereeuwig jouw liefde op onze liefdesslotjesmuur met een prachtige liefdesbrief óf een slotje met de initialen van jou en jouw geliefde. Als extraatje verloten wij ook nog een diner voor 2 personen bij Myabi.

Hoe je meedoet? Schrijf een liefdeswens op de liefdesmuur, maak een leuke selfie bij jouw liefdesbrief, deel deze op facebook en tag 'Leidsche Rijn Centrum'. De leukste post wint het diner voor 2 personen! Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!