Het Kerstbomen Doolhof

Datum: zondag 08 december 12:00 - 17:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

In de decembermaand pakken wij uit met een unieke ervaring voor iedereen. Het Kerstbomen Doolhof van maar liefst 950 m2 ! Elke week entertainment en live muziek

Ons reusachtige Kerstbomen Doolhof is geopend! Dit is een uniek doolhof die uit 750 échte kerstbomen (!!) bestaat en bijna 1.000 m2 groot is. Het doolhof vind je op het Brusselplein en is 7 dagen in de week geopend van 12:00-17:00 uur (1e Kerstdag gesloten en 2e Kerstdag geopend, dat is nog eens een leuk uitje tijdens de Kerst!).

Het doolhof bezoeken belooft een echte beleving te worden met heel veel kerstbomen, animatie acts, kerstmuziek, kleine lampjes en hopelijk een flink pak sneeuw! In het doolhof  heb je ook nog de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de oplossing van een Kerstraadsel. De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van maar liefst 1.000 euro.  Via de LRC-App kun je een voucher laten verscheuren bij de kassa om zo gratis het doolhof te betreden. Je ontvangt dan ook direct een deelname-flyer voor het Kerstraadsel.

Durf jij het aan om dit grootse doolhof te betreden, of ben je bang om eeuwig rond te dwalen?

Leuke weetje over Het Kerstbomen Doolhof:
Het doolhof wordt op maat gemaakt van echte in Nederland gekweekte kerstbomen. Een aantal bomen zijn geadopteerd door lokale bedrijven. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur.

Sponsoren:
Het Kerstbomen Doolhof wordt mede mogelijk gemaakt door:
Blendz
Decathlon
Duursma Groep
EventLab
Jack & Jones
Jumbo Foodmarkt
Pathé
TUI

Actievoorwaarden Winactie Het Kerstbomen Doolhof Leidsche Rijn Centrum

Algemeen

 1. Winactie Het Kerstbomen Doolhof (hierna: de Actie) wordt aangeboden door winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum.
 2. De Actie is geldig vanaf zondag 8 december 2019 tot en met zondag 29 december 2019 (met uitzondering van 1e Kerstdag). In deze periode vindt de Actie plaats. Het Kerstbomen Doolhof is in de genoemde periode dagelijks geopend van 12:00 tot 17:00 uur, hier vindt de Actie plaats.

Actie en deelname

 1. Aan de Actie kan worden deelgenomen door alle bezoekers van Leidsche Rijn Centrum met de LRC app en genoeg punten om de coupon voor de Actie te verzilveren.
 2. Om deel te nemen aan de Actie, dient iedere bezoeker de coupon van de Actie te verzilveren om toegang tot Het Kerstbomen Doolhof te krijgen. 1 coupon is 1 dag geldig voor een gezin van maximaal 5 personen. Het is niet noodzakelijk mee te doen aan de Actie om toegang te krijgen tot Het Kerstbomen Doolhof, de geactiveerde coupon is voldoende.
 3. Bezoekers kunnen bij de ingang van Het Kerstbomen Doolhof gratis een deelnameflyer en pen halen, de deelnameflyer is nodig om mee te kunnen doen aan de Actie. De pen dient bij de uitgang van Het Kerstbomen Doolhof weer ingeleverd te worden.
 4. Om kans te maken op de hoofdprijs, dienen bezoekers vragen te beantwoorden en zo letters te verzamelen in Het Kerstbomen Doolhof. De letters vormen samen een woord. Alle vragen zijn te vinden in Het Kerstbomen Doolhof. Iedere maandag worden de vragen vervangen voor nieuwe vragen. Deelnemers kunnen iedere week meedoen als ze dit willen.
 5. Naast de ingang van Het Kerstbomen Doolhof staat een brievenbus waar de ingevulde deelnameflyer ingeleverd kan worden. De brievenbus wordt iedere dag geleegd.
 6. Wanneer een deelnameflyer compleet is ingevuld met het juiste woord, maakt de bezoeker kans op de hoofdprijs, entreekaarten voor Disneyland Parijs inclusief 1 overnachting voor het gehele gezin (maximaal 4 personen). De hoofdprijs wordt aangeboden door reisbureau TUI, gevestigd te Leidsche Rijn Centrum. De hoofdprijs heeft een maximale waarde van €1.000,- inclusief btw, een eventueel verschil moet zelf worden bijbetaald.
 7. Uitreiking van de hoofdprijs volgt via de social media van Leidsche Rijn Centrum na afloop van de Actie op 31 december 2019.
 8. De prijs inwisselen voor geld is niet mogelijk.
 9. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

Medewerking/privacy

 1. De winnaar dient zijn/haar medewerking te verlenen aan met de Actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding.
 2. Door deel te nemen aan de Actie geven deelnemers toestemming om zijn of haar contactgegevens te gebruiken voor deze Actie. De contactgegevens worden gebruikt voor de Actie en na de uitreiking verwijderd.

Aansprakelijkheid

 1. Klachten m.b.t. de Actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan Leidsche Rijn Centrum via info@leidscherijncentrum.nl waarna binnen drie weken na ontvangst van de klacht schriftelijk dan wel telefonisch contact zal worden opgenomen.
 2. Leidsche Rijn Centrum is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

Slotbepalingen

 1. Leidsche Rijn Centrum behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen. 
 2. Deelname aan de Actie is geheel op eigen risico.
 3. Deze Actie wordt beheerst door Nederlands recht. 
 4. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door het Leidsche Rijn Centrum.
 5. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarde

 

Sponsoren Kerstbomen Doolhof

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )