Kerstfeest in Leidsche Rijn Centrum

De decembermaand is aangebroken! In de decembermaand is er ook weer veel te doen in Leidsche Rijn Centrum. Hierbij brengen wij jullie graag op de hoogte van alle activiteiten in ons winkelgebied.

Tijdens de decembermaand kun je in Leidsche Rijn Centrum terecht voor al jouw kerstinkopen. Wij zorgen er uiteraard voor dat jij helemaal in de kerststemming komt in ons winkelcentrum. Lees hieronder meer:

Zaterdag 15 december van 12.00 tot 16.00 uur

Tijdens de feestmaand is er van alles te doen in Leidsche Rijn Centrum. Zaterdag 15 december gaan we van start met ons winterkerstevent. Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je tegen inlevering van 25 app-punten kun je een unieke kerstfoto maken vanuit onze levensgrote snowglobe. Deze staat op het Brusselplein. Ga je liever op de foto met de kerstman dan kan dat ook. Onze kerstmeisjes en onze moving X-Mas Table dames delen verder allerlei heerlijks uit en de dames van Bubbles & Boa’s zorgen voor heerlijke live muziek. De grote attractie vormt natuurlijk onze kerstman in zijn arrenslee die door het winkelcentrum heen rijdt. Tegen inlevering van 50 app-punten mag je een rondje met hem mee.

 

Zondag 16 december van 13.00 tot 19.00 uur

Op zondag hebben we een spectaculaire kerstparade door ons centrum. De parade start om 13.00 uur waarbij we de bezoekers in de omliggende wijk ophalen om samen een gezellige kerstdag in ons winkelcentrum te beleven. Nadat de kerstparade in het centrum is aangekomen is er vervolgens ieder heel uur een kerstparade van circa 30 minuten die door het winkelcentrum trekt. Vanaf 16.00 uur is de kerstparade verlicht, waarbij de laatste om 18.00 uur van start gaat.

De stoet wordt aangevoerd door Circo di Strada. De circusartiesten van deze groep hebben het afgelopen jaar bij de Toppers opgetreden. Zij worden gevolgd door een levende kerstboom, de Magic Friends Disneyfiguren, Olaf & Elsa van Frozen, de arrenslee, eskimo’s en natuurlijk ontbreekt de kerstman niet. Tussen de parades door kun je de artiesten ontmoeten. Voor 25 app-punten kun je met ze op de foto. Uiteraard lopen ook onze kerstmeisjes en onze moving X-Mas Table dames weer met lekkers rond.

 

Vrijdag 21 december Christmas Shopping Night tot 21.00 uur

Een gezellige avond waarop jullie als bezoeker op vertoon van de voucher in de app gratis jullie kerstcadeautjes kunnen laten inpakken. Ook deze dag is  een Meet & Greet met de Kerstman mogelijk en worden er door kerstmeiden snoepjes worden uitgedeeld. Als klap op de vuurpijl is de finale van de foute kersttrui contest. 

Foute kersttrui contest
Heb jij je al aangemeld voor de foute kersttrui contest? Via onze facebookpagina vind je alle informatie hoe je jezelf kunt opgeven voor deze geweldige contest. Wij zijn erg benieuwd naar de kerstruien die komen opdraven! Voor de contest zijn er verschillende categorieën, namelijk kinderen tot 12 jaar, tieners tot 18 jaar, dames en mannen. Dit mag je niet missen, dus check ons event op facebook en zorg dat je erbij bent!

Wij hopen dat jullie kerst met ons komen vieren in Leidsche Rijn Centrum!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!