La Vuelta - live uitzending!

Datum: vrijdag 19 augustus 13:00 - 20:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Kom 19 augustus ook naar Leidsche Rijn Centrum en kijk op het Brusselplein live op het grote scherm de La Vuelta Holanda of doe mee aan één van onze leuke (fiets)activiteiten!

De Spaanse wielerwedstrijd La Vuelta komt van 18 tot en met 21 augustus naar Nederland. De eerste etappe op vrijdag 19 augustus is live te bekijken op het Brusselplein. Daarnaast zijn er diverse (fiets)activiteiten voor jong en oud in het winkelgebied.

Vanaf 14.00 uur kun je de etappe in Utrecht live op een groot scherm op het Brusselplein volgen. Geniet ondertussen van een heerlijk hapje en drankje van een van onze horeca gelegenheden. Voor de kinderen zijn er in LRC natuurlijk genoeg ijsjes verkrijgbaar.

Meer zin om actief bezig te zijn? Doe dan mee met onze activiteiten op het Brusselplein én het Hof van Bern. Deze activiteiten zijn niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen! Doe bijvoorbeeld mee met “slowbiking”. Hoe langzaam kun jij fietsen zonder de grond te raken? Of fiets mee met de “mini bike tandemrace” en laat zien hoe goed jullie op een mini tandem kunt fietsen. Dit is slechts een kleine greep uit alle activiteiten. Doe je mee? Dan krijg je ook nog eens wat leuks!

 

Alle activiteiten zijn tot 21:00 uur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )