LRC Festival

Datum: zaterdag 29 juni 12:00 - 19:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Op zaterdag 29 juni a.s. organiseren wij van 13:00 tot 20:00 uur een eigen festival onder de noemer: ‘LRC Festival’. Het winkelgebied trakteert jullie allemaal deze dag op muziek, kinderentertainment en gezelligheid met als kers op de taart een 'Live Cooking' met niemand minder dan Rens Kroes!

Het Brusselplein wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een festivalterrein met twee podia. Op de mainstage geeft niemand minder van Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) een twee uur durende kookworkshop. De avondprogrammering wordt ingevuld door de bekende liveband ‘DareDevils’. Met hun ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen zij voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt.

Tussen de acts door genieten bezoekers van een lokaal hapje, drankje, ritje in het reuzenrad en de beats van een DJ. Bij de aanwezige foodtrucks en bar zijn tegen betaling versnaperingen verkrijgbaar.  

Op het kinderpodium kunnen kinderen de gehele middag knutselen en zich laten schminken. Op dit podium vinden twee meet & greets van lokale helden plaats. Zo maken Elza en Olaf van het populaire Frozen en de PJ Masks hun opwachting. Tijdens het festival kan men ook de echte ganzenparade (bekend van de Efteling) tegenkomen. Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij over het festivalterrein.

Het LRC festival is gratis en voor jong en oud toegankelijk.

 

Hieronder vind je het complete programma van deze spetterende dag:


Mainstage
14.00 – 16.00 uur Koken met Rens Kroes
17.30 – 20.00 uur Liveband DareDevils

Kids stage
13.00 – 17.00 uur knutselen en schminken
* Kinderen kunnen hier fotolijstjes versieren en krijgen direct hun foto van de
meet & greet mee naar huis. Daarnaast is er de mogelijkheid om geschminkt
te worden. En wordt er twee keer een leuke poppenkastvoorstelling
gehouden, om 14.00 & 15.30 uur.
13.00 – 13.45 uur meet & greet Frozen
16.00 – 16.45 uur meet & greet PJ Masks

Overige activiteiten:
Ook loopt er een ware ganzenparade in het winkelgebied en zijn er zogenoemde 'Big Birds' aanwezig! Twee geweldige shows welke zich verplaatsen door het winkelgebied.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!