LRC wint 'Marketing NRW Creativity Award' met het Kerstbomen Doolhof

Leidsche Rijn Centrum is met haar Kerstbomen Doolhof uit 2019 in de prijzen gevallen! Lees hier snel meer over.

Wat is een NRW Marketing Creativity Award? 

NRW staat voor de 'Nederlandse Raad Winkelcentra'. NRW verbindt deskundigen, belanghebbenden en vernieuwers binnen de winkelomgeving. Jaarlijks organiseert de NRW op het gebied van Marketing een grote awardshow.  De NRW Marketing Creativity Award is een prestigieuze prijs die al sinds 2010 wordt uitgereikt aan een winkelcentrum voor het meest creatieve event of activiteit. Colliers heeft als Marketingafdeling van Leidsche Rijn Centrum (en samen met eventbureau Agency X en a.s.r. Vastgoed als eigenaresse van het winkelgebied) een inzending gedaan voor deze award met het Kerstbomen Doolhof uit 2019. En met succes!

Afgelopen vrijdag - 27 november - vond de awardshow online plaats (ivm het Coronavirus kon er geen grootschalig event plaatsvinden). Alle genomineerden waren hierbij aanwezig. Samen met de activiteit ‘Bloemrijk Schagen’ (een tulpen pluktuin in Schagen), en de ‘Gouwe Ouwe lunch’ (lunch voor ouderen uit de wijk in diverse winkelcentra) zat ons team in spanning te wachten achter hun beeldscherm (en live in de greenroom) in de hoop dat zij de prijs in de wacht zouden slepen.

En ja! Leidsche Rijn Centrum is met haar Kerstbomen Doolhof uitgekozen tot winnaar van deze geweldige award! Het Kerstbomen Doolhof was het meest creatieve event van 2019 en daarom verdient Leidsche Rijn Centrum deze geweldige award.  Wij, als Leidsche Rijn Centrum, zijn zo trots als een pauw op deze award.

Het Kerstbomen Doolhof was natuurlijk nooit zo een groot succes geweest als u, als onze bezoeker, hier niet de tijd voor had genomen om deze te bezoeken. Daarom willen wij u hartelijk danken voor uw bezoek aan ons winkelgebied en het Kerstbomen Doolhof. Uiteraard gaat Leidsche Rijn Centrum (als het weer mogelijk is in het nieuwe jaar ivm het Coronavirus) u volgend jaar weer verrassen met geweldige activiteiten en events in het winkelgebied. Wij hopen u ook dan weer te mogen verwelkomen in ons geweldige winkelgebied!

Wilt u meer weten over de NRW? Kijk dan op www.nrw.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!