Opening Pop-Up Gaard - Hét mini warenhuis

Vrijdag 23 november opent Pop-Up Gaard haar deuren in Leidsche Rijn Centrum

POP-UP GAARD verrast en inspireert op 300m2 conceptstore @Wenenpromenade, Leidsche Rijn Centrum

Vrijdag 23 november a.s. vanaf 16:00 uur opent Pop-Up Gaard haar deuren in Leidsche Rijn Centrum. tot en met zondag 23 december kun je bij hen terecht voor originele lifestyle items van zowel jong talent als bekende ontwerpers.

POP UP GAARD heeft de mooiste en meest creatieve ontwerpen van designers voor u geselecteerd. Producten die een verhaal vertellen en niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn, die verrassen en inspireren, maar tóch betaalbaar zijn. POP-UP GAARD spoorde ze voor je op, geeft ze een podium en biedt jou de kans om deze te ontdekken.

Een droom die werkelijkheid wordt voor Cynthia Boom. De kans om 300m2 winkeloppervlakte in te vullen met producten van Nederlandse bodem waar je blij van wordt. In november 2012 startte zij Studio Kars+Boom. Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Haar vondsten bracht ze al eerder samen @POP-UP Gaard bij de ateliers de Kersenboomgaard, samen met Kim van der Zijde.

Kom snel kijken bij deze prachtige Pop-Up store en laat je inspireren door hun prachtige collectie!