Party bazar 10 en 11 juli Berlijnplein

Leidsche Rijn ontwaakt uit Covid19 stilte Dit weekend swingende Party Bazar @ Berlijnplein!

Het is niet te geloven, maar we zijn weer onderweg naar ‘het oude normaal’ en weldra kan en mag echt alles weer zonder enig beperkingen. We namen al afscheid van de mondkapjes en samenscholing en bij elkaar komen is weer onbeperkt toegestaan. Langzaam aan komt de hele maatschappij weer volwaardig tot leven zonder corona virus beperkingen en ontwaakt ook Leidsche Rijn uit haar Covid19 slaap.

 

Op stap

We kunnen en mogen weer heel gezellig als vanouds op stap en dit komend weekend hoef je daarvoor niet ver weg. Op zaterdag en zondag opent namelijk bij Perron 9 op het Berlijnplein het Utrechtse cultuurseizoen met het eerste evenement na de recente versoepelingen van de Covid19 beperkingen met lekkere muziek, heerlijk food en leuke kraampjes.

 

Party Bazar

Zaterdag 10 en zondag 11 juli is namelijk de allereerste editie van het jaar van de Party Bazar daar te gast en zal het bruisen van de gezelligheid, sfeer en ambiance. Helaas kon de voorjaarseditie in mei nog niet doorgaan en werd deze twee keer verplaatst. Eerst naar het laatste weekend van juni en toen het ook dat weekend nog niet mogelijk bleek vanwege de Covid19 regels nu dus naar komend weekend.

 

Lekker eten

De Party Bazar staat vooral voor heerlijk eten op locatie want je vindt er de lekkerste ‘street food’: Vele Thaise specialiteiten, poffertjes, suikerspin en popcorn, verse Duitse bratwurst en currywurst, de lekkerste Turkse hapjes, saté, kibbeling, verse donuts, broodjes Veluwse worst en hotdogs, taco’s & nachos, crêpes, wafels, vers gesneden patat, schepijs en nog veel meer.

 

Party plein

Het wordt een weekend lang een en al gezelligheid want op het middenplein onder de oude stationskappen van Perron 9 kun je namelijk onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten van volop live entertainment. Gastheer/host/entertainer Gordon Smith en collega zangeres Cherish Love zullen beide dagen het feestje goed aan de gang houden. Daarbij worden zij ondersteund door het akoestisch zangduo Brown Sugar.

 

Een groot muziekfeest

Op het grote Berlijnplein schuin tegenover de Pathé bioscoop Leidsche Rijn, precies recht bovenop de tunnelbak van de A2 zal het ‘party plein’ volop gaan swingen want er treden ook beide dagen een aantal hele leuke cover bands op.

 

Alleen Utrechtse orkesten

De al jarenlange succesvolle formatie Hooked Up zal op zaterdag twee setjes spelen en ook de voormalige Utrechtse band de Nightrockers komt dan na ruim 25 jaar spontaan weer voor het eerst bij elkaar voor een eenmalig optreden. Verder zijn ook de Early Jammers van de partij, een sessie band uit Utrecht met steeds wisselende muzikanten. Op zondag is het de beurt aan de Utrechtse cover band Just Us en zal country(rock) band The Lonestars optreden.

 

Golden Earring tribute

Zondagvond wordt de Party Bazar op spectaculaire wijze afgesloten door de Utrechtse band Tornados. Deze werd opgericht door de (pas) 18-jarige gitariste ‘Sanne Icewoman’, die al van jong af aan geïnspireerd is door de Golden Earring muziek en feilloos over de snaren van haar gitaar ‘walst’ en het ‘finger picking’ goed beheerst. Zij zullen een tribute brengen aan de muzikanten van deze legendarische succesvolle band, die de Nederlandse rockmuziek wereldwijk op de kaart heeft weten te zetten met de wereldhit ‘Radar Love’, maar die helaas onlangs wegens ziekte van een van de bandleden ter ziele ging.

 

 

 

Ook hele leuke kraampjes

Het ‘party plein’ onder de stationskappen van Perron 9 op het Berlijnplein zal rondom worden omringd door een leuke markt waar diverse producten aangeboden worden. Je kan eindelijk na lange tijd dus weer eens gezellig en als vanouds ‘banjeren’ langs leuke sfeervolle gezellige kraampjes van waaruit van alles en nog wat verkocht wordt.

 

Geen 1,5 meter meer !

De Party Bazar op het Berlijnplein is beide dagen geopend van 11:00 tot 22:00 uur en is een afgeschermd terrein.
De entreeprijs bedraagt € 3,50 voor volwassenen en slechts € 2,00 voor kinderen tot 12 jaar en 65plussers.
Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden of een mondkapje gedragen te worden. Wel is er maar een beperkt (maximum) aantal kaarten beschikbaar en wordt gewerkt met toegangsbewijzen en toegangstesten/vaccinatiebewijzen. Voor iedereen die toegang wil geldt dat de corona app of een vaccinatie/sneltestbewijs overlegd dient te worden. (gratis testen voor toegang kan oa op de Sophialaan 5B op Lage Weide. Wel tijdslot reserveren)).
Wil je er bij zijn, koop dan snel je kaartje voor Party Bazar via de website PartyBazar.nl, want VOL =  VOL.
Er wordt slechts een beperkt aantal kaarten aan de ingang verkocht.

 

Openingstijden en toegang

De Party Bazar is beide dagen geopend vanaf 12:00 tot 22:00 uur.
Ga voor meer informatie en toegangsbewijzen naar www.partybazar.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )