Rijntje's Olympische Zomerspelen

Datum: zaterdag 17 juli 11:00 - 16:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Ook dit jaar organiseren we elk weekend leuke kinderactiviteiten in Leidsche Rijn Centrum. Onze mascotte Rijntje is natuurlijk van de partij en dit jaar staat volledig in het teken van de Olympische Spelen!

Vanaf 17 juli t/m 14 augustus organiseren wij elke zaterdag leuke activiteiten voor kinderen. Alle activiteiten staan in het teken van de Olympische Spelen. Onze mascotte, Rijntje, zal bij alle activiteiten aanwezig zijn en samen met de kids lekker knutselen en keuvelen. In verband met de huidige maatregelen rondom het Coronavirus gaat alles op inschrijving. Elk uur start er een nieuwe groep kinderen aan een activiteit. De activiteit duurt ook steeds 45 minuten. Alleen kinderen die ingeschreven zijn mogen deelnemen (lees hier meer over onder het programma).

Het programma voor Rijntje's Olympische Zomerspelen ziet er als volgt uit:

Zaterdag 17 juli: Sumoworstelen en kindersushi maken (van snoepgoed)
Zaterdag 24 juli: Start van de Olympische Spelen: Olympisch vuur maken
Zaterdag 31 juli: Vlaggetjes en Olympische ringen knutselen
Zaterdag 7 augustus: Olympische sporten (onder begeleiding): o.a. boksen voor kinderen en 'gewicht heffen' LET OP: VANAF 4 JAAR! 
Zaterdag 14 augustus: Medailles en Olympische kroon knutselen

Kinderen kunnen zich voor 1 activiteit en tijdslot inschrijven. Rijntje wil namelijk graag zoveel mogelijk vriendjes de kans geven deel te nemen. De tijden waarvoor je jezelf kunt opgeven zijn elke zaterdag hetzelfde, namelijk:
12:00 uur
13:00 uur
14:00 uur
15:00 uur
16:00 uur

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: info@leidscherijncentrum.nl met de naam van de deelnemer, datum en tijdstip. Je ontvangt vanuit ons een bevestiging. Indien een dag of tijd vol zit, zullen we een ander voorstel aan jou doen zodat er toch op een ander moment deelgenomen kan worden aan de activiteiten. Voor elke activiteit kun je je bij aanvang melden bij het Rijntje standbeeld (voor de Van Haren). Vanaf daar loop je , samen met een begeleidster, naar de activiteit (afhankelijk van het weer waar het zal plaatsvinden).

En nog meer leuks.... Er komt een nieuwe Rijntje knuffel aan! Door deel te nemen aan het zomerprogramma ben jij de éérste die een knuffel kan ontvangen! Bij aanvang van de activiteiten ontvang je namelijk een stickerkaart. Hierop kun je de 5 ringen van de Olympische Spelen verzamelen. 1 krijg je van ons door deel te nemen aan een activiteit. De andere 4 ringen kun je verdienen door:

- een ijsje te kopen bij Myabi
- een frietje te kopen bij Bram Ladage
- 1x in het speelparadijs te spelen
- een cupcake te kopen bij Ma Bella Cakery

Let op: vraag om de sticker! De winkelier zal deze dan uitdelen.

Is jouw bingokaart helemaal vol? Bewaar deze dan goed. Je mag deze op 26 september - tijdens Rijntje's Verjaardag - inleveren bij een speciale stand in het Speelparadijs. Dan ontvang jij gratis jouw Rijntje knuffel!

 

Wij hebben er zin in en hopen jullie te zien op één van de dagen van Rijntje's Olympische Zomerspelen.