Rijntje's verjaardag 26 september

26 september wordt Rijntje alweer 2 jaar. We gaan dit jaar haar verjaardag samen met jou vieren in Leidsche Rijn Centrum! Het is deze dag eigenlijk zelfs dubbel feest. Er wordt namelijk ook een speciaal Rijntje Speelparadijs geopend.

We hebben deze dag een superleuk programma waarbij er een treintje door Leidsche Rijn Centrum rijdt waar je op- en af kunt springen bij de verschillende activiteiten. Alle activiteiten (en het treintje) zijn gratis en kan je gewoon aan deelnemen als je in Leidsche Rijn Centrum bent.

Alle activiteiten staan in het teken van Europa. Gezien Rijntje gek is op reizen én de straatnamen in Leidsche Rijn Centrum vernoemd zijn naar Europese steden. Als je het leuk vind, kan je een paspoortje ophalen bij het Rijntje standbeeld (vanaf 12:00 uur). In dit paspoort ontvang je bij elke activiteit die je doet een stempel. Bij een vol paspoort krijg jij een leuk cadeautje van Rijntje.

Ik hoor je denken... wat zijn die activiteiten dan?
Nou, het zijn er nogal wat! Maar om alvast wat te verklappen noemen we er een aantal op. Weet jij ook meteen welke activiteit bij welk land hoort?

Tomaatblikken omver gooien
Spaghetti toren maken
Pizza bakken
Flamenco dansen
Ringsteken
Schilderen

EN... we gaan een tiktok dansje leren! Dit dansje is speciaal voor Rijntje's verjaardag verjaardag gemaakt. Gaaf hé!

Wil jij trouwens ook speciaal met mij een taartje eten deze dag? Dat kan! Om 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur kan jij jezelf opgeven om in de lege winkelruimte tegenover C&A naar mijn speciale feestje te komen. Hier eten we samen een taartje, doen we een dansje én ontvang jij als speciale gast een uniek Rijntje koffertje om mee op reis te nemen (die je natuurlijk mee naar huis mag nemen!).

Belangrijk is wel dat je jezelf hiervoor per e-mail moet opgeven (naam en tijd doorgeven) via info@leidscherijncentrum.nl

Kom je met ons Rijntje's verjaardag vieren?