Rijntje club!

Jullie kennen hem iniddels allemaal, Rijntje! Rijntje is dé mascotte van Leidsche Rijn Centrum en heeft sinds vandaag een eigen club. Op de aparte pagina van Rijntje's club kun je o.a. downloads terugvinden met leuke dingen om thuis te doen. Denk aan kleurplaten, Rijntje's favoriete recept om thuis te bakken, een bingokaart en nog veel meer.

Je kunt ook lid worden van de Rijntje club. Schrijf je daarvoor in voor de Rijntje post. Zo ontvang je regelmatig speciale post van Rijntje zelf. Ze vertelt je over alles wat ze heeft beleefd, wanneer ze weer in het winkelcentrum te vinden is én of er nieuwe downloads op de website staan om thuis lekker aan de slag te gaan.

We zorgen elke maand voor nieuwe downloads. Vooral in deze tijd, waar iedereen zoveel mogelijk thuis dient te blijven zorgen wij dat je wat leuks te doen hebt binnenshuis. Op onze website zie je sinds vandaag een apart tabje - Rijntje. Als je daarop klikt kom je automatisch op de Rijntje pagina uit. Of ga naar www.leidscherijncentrum.nl/rijntje. 

Knutsel je lekker met ons mee?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!