Rijntje is op pad geweest

Mascotte Rijntje verrast kinderen in St. Antonius Ziekenhuis en de Voedselbank met doeboek

Dit jaar was er geen groots Sinterklaasfeest en konden er ook geen leuke kerstactiviteiten plaatsvinden. Om kinderen tóch wat leuks te kunnen bieden in deze periode, is er een uniek doeboek uitgebracht van mascotte Rijntje. Dit doeboek is uitgedeeld aan alle clubleden die uitgenodigd waren voor een speciale lancering van het doeboek. Er werd gewerkt met tijdslots en het (besloten) feestje was enkel toegankelijk voor de kinderen, zodat het volledig Coronaproof was.

Om ook de kinderen in het St. Antonius Ziekenhuis een extraatje te bieden in deze donkere dagen, maar ook de minderbedeelde kinderen via de Voedselbank, is Rijntje op 22 december op pad gegaan om ook daar doeboeken af te geven. Door het Coronavirus en de geldende maatregelen in het ziekenhuis kon Rijntje zelf de boeken niet aan de kinderen uitdelen. De woordvoerster van het ziekenhuis heeft deze namens alle kinderen in ontvangst genomen.

Leidsche Rijn Centrum is blij dat zij op deze manier deze kinderen toch wat leuks voor de feestdagen hebben kunnen geven.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!