Service Saturday - 26 januari van 13:00-17:00 uur

Perfecte service in Leidsche Rijn Centrum!

Januari staat in het teken van de SALE. 26 januari is alweer een van de laatste dagen van deze sale periode. Om deze extra aantrekkelijk te maken, organiseren wij Service Saturday in Leidsche Rijn Centrum! Butlers, een Make-Up artiest en activiteiten voor de kids.

Geen zin om te sjouwen?
Tijdens Service Saturday hoeft dat ook niet! Er lopen namelijk butlers in het winkelgebied rond. Deze heren dragen graag jouw boodschappen. Regent het? Dan steken ze de paraplu op en lopen met je mee! Of ben je de weg kwijt? nou.. dan helpen de butlers jou graag om jou de juiste kant weer op te sturen.

Beauty...
Ook zal er deze dag een professionele Make-Up artiest aanwezig zijn om de dames te helpen met beauty advies maar ook kunnen de vrouwen zich hier gratis laten opmaken! Je vindt de Make-Up artiest in de winkel van H&M.

En de kinderen dan?
Natuurlijk zijn wij de kinderen niet vergeten! In de leegstaande winkelruimte naast de H&M komt Meneer de Uil langs voor een Meet & Greet. Meneer de Uil is helemaal terug van weggeweest. Ook kunnen de kinderen hier gezellig met hem op de foto. Let op: Meneer de Uil moet af en toe contact houden met het sprookjesbos, daarom is hij er niet de hele dag. Meneer de Uil is er om 13:00 uur 14:30 uur en 16:00 uur (en zal er elke keer 30 minuten zijn).

Nadat de kinderen op de foto zijn geweest met Meneer de Uil kunnen zij ook gezellig plaatsnemen aan de knutseltafel (in dezelfde ruimte). Hier kunnen de kinderen vogeltaartjes maken (pas op dat Meneer de Uil hem niet op eet!!), denneappels pimpen en kaarsen versieren.

Voor de ouders die op de kinderen aan het wachten zijn, hebben wij een lekker hapje klaar staan.

Kom naar Service Saturday en laat ons jou in de watten leggen!