Sinterklaas komt naar Leidsche Rijn Centrum

Sinterklaasoptocht met maar liefst 35 verschillende pieten!

Sinterklaas gaat ons mooie nieuwe centrum niet voorbij. Met zijn trouwe vierbenige vriend Amerigo en 35 verschillende pieten komt hij op zondag 25 november langs. 

Een onwijs gezellige optocht is tussen 12:00 en 16:00 uur en gaat langs de winkels, door de straten en over de pleinen. De meest geweldige pieten zijn er allemaal bij, waaronder steltpiet maar ook acrobaatpiet. En weet je wat zo leuk is? Deze dag zijn er heel veel leuke activiteiten te beleven. We zetten ze even op een rijtje.

Pietentrein
Van de ene kant van het centrum naar de andere kant zonder je eigen benenwagen te gebruiken? Dat kan! De hele middag zal er een echte pietentrein door het centrum heenrijden. 

Pepernotenfabriek 
Wat is Sinterklaas zonder pepernoten en ander lekkers? Daarom kan je op het vertoon van de voucher in de app gratis een zakje lekkers ophalen. De exacte locatie zal worden vermeld in de voucher in de app. 

Schminkpieten
Creatieve pieten zijn er ook in overvloed! Ze vinden het leuk om jouw gezicht te versieren, ook dit is gratis op het vertoon van de voucher in de app! 

Ballonvouwpiet
Naar huis met een leuk aandenken dan moet je ballonvouwpiet zeker even aanspreken. Hij loopt rond in het centrum en kijkt er naar uit om speciaal voor jou een mooie ballon te vouwen tot kunstwerk. 

Uitreiking Wedstrijd Sinterknutsels 
Er zijn heel veel winkels die meedoen aan de wedstrijd sinterknutsels. Welke winkel heeft de mooiste versiering?! Wil jij de winkels helpen om mooie versiering te maken, hou Facebook en de website dan goed in de gaten want vanaf woensdag 14 november 15:00 gaat de inschrijving open voor alle creatieve kinderen! 

Alle activiteiten zijn kosteloos bij het verzilveren van de voucher in de app, deze zijn vanaf 23 november zichtbaar op zowel de app als de website.