Stuiterballenrace

Datum: zaterdag 12 oktober 11:00 - 15:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Utrecht Stuitert is de naam van de 1e Utrechtse stuiterballenrace: een uniek evenement met als doel een leuke middag voor kinderen te organiseren én geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Het hoogtepunt op zaterdag 12 oktober 2019 is een stuiterballenrace tussen ongeveer 10.000 stuiterballen. Van tien meter hoogte worden de stuiterballen op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum losgelaten om vervolgens door een spectaculair parcours te stuiteren!

Tussen 23 september en 11 oktober krijgen klanten bij de volgende winkels in Leidsche Rijn Centrum een lot dat gelijk staat aan een stuiterbal: Jumbo, Alan & Pims, Leonidas, Blenz, Bang & Olufsen, Pathe LR, Doppio, Nelson Schoenen, Iwoolly, Wijnbar Most, Bloemenmagazijn Johan, HIP en House of Lena. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je voor 1,- EUR ook nog een lot kopen en kans maken op leuke prijzen. Om 14:00 uur start de race, dus zorg dat je er dan zeker bij bent om te kijken hoe ver jou stuiterbal komt.

Voor én na het event kunnen kinderen volledig uit hun dak gaan. Er is een spectaculaire "spider-tower" - een luchtkussen van bijna 10 meter hoog met megaglijbaan. Hier gaan de stuiterballen van af, maar na de race kunnen de kinderen een mooie afdaling maken. Verder zijn er een springkussen en een levensgrote Twister en 4-Op-Een-Rij. Rijntje, de Leidsche Rijn Centrum mascotte maakt het feest natuurlijk compleet en zal de hele middag aanwezig zijn tussen 12.00 en 16.00 uur.

Al met al wordt het op 12 oktober weer een mooi spektakel op het Brusselplein.. Kom snel een stuiterbal scoren bij één van de deelnemende winkels en ga voor een mooie prijs!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!