TIJD VOOR SHOPTHERAPIE

De winkeliers in Leidsche Rijn Centrum zijn blij dat ze 28 april weer open mogen en staan klaar om jullie te ontvangen. Omdat iedereen het binnen zitten en niet kunnen shoppen helemaal zat is, gaan wij vandaag van start met SHOPTHERAPIE. Lees er snel meer over!

Het is wetenschappelijk bewezen dat shoppen je blij maakt. Daarom heropenen wij met onze campagne ‘shoptherapie’. Men zegt niet voor niks ‘shopping is cheaper than a therapist’. Er zijn diverse onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat er dopamine aangemaakt wordt op het moment dat je iets koopt. Dopamine zorgt ervoor dat we ons tevreden en beloond voelen.

Ook zijn er in de afgelopen periode diverse nieuwe winkels bijgekomen in ons winkelgebied. Sinds kort zijn woonwinkel Xenos, eetcafé De Baron, fashionwinkel Lui & Lei én een wekelijkse warenmarkt op het Brusselplein aan ons aanbod toegevoegd. Nóg meer mogelijkheden voor shoptherapie!

Wie graag in shoptherapie gaat bij Leidsche Rijn Centrum, kan 50 euro shoptegoed winnen door de social mediakanalen van het winkelgebied te volgen. Elke week worden er meerdere winnaars bekend gemaakt. Volg ons dan ook op facebook.com/leidscherijncentrum of via Instagram: Leidscherijncentrum

Kom je snel langs voor wat shoptherapie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )