Utrecht tekent - 8 juni

ZIMIHC tovert samen met het Huis van Betekenis op zaterdag 8 juni 2019 het Hof van Bern om tot een eigentijds Montmartre waarin de tekenkunst centraal staat.

Op dit intieme plein gaan kunstenaars samen aan het werk. Er is werk te koop, je kunt een workshop volgen en ter plekke tekenaars aan het werk zien. Zowel op het Hof van Bern, als elders in het winkelcentrum: in de supermarkt bij de groente afdeling, in de schoenenzaak en in een koffiezaak. Beter gezegd: Leidsche Rijn Centrum wordt omgetoverd tot een compleet kunstenaarsdorp!

Er wordt op heel veel verschillende manieren getekend: traditioneel met potlood en papier, maar ook stoepkrijttekenen voor kinderen, tekenen op glas voor jongeren, werken met acryl, en nog veel meer.

ZIMIHC organiseert dit evenement in het kader van haar 30-jarig bestaan. Er wordt in dit evenement samengewerkt met Huis van Betekenis, de HKU, De Inktpot, Erwin Blok, de Urban Sketchers,  Jeugdfonds Cultuur en natuurlijk Leidsche Rijn Centrum!

Je bent op 8 juni vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur van harte welkom om te komen kijken naar de kunstenaren of deel te nemen aan een leuke workshop! Volg het evenement op Facebook om zo op de hoogte te blijven van alle updates!