Wederom nieuwe winkels geopend in LRC

Het winkelaanbod wordt steeds completer!

Er zijn 3 nieuwe winkels opengegaan in de afgelopen dagen. 

Op 8 september opende TUI zijn deuren voor een ieder die graag persoonlijk advies over (vakantie)reizen ontvangt.Of je nu zelf met de auto op pad wilt of een wereldreis wilt gaan maken, bij TUI ben je aan het juiste adres. De eerste 40 mensen die een pakketreis boeken ontvangen een gratis cabin size trolley! Dus haast je naar TUI aan het Hof van Bern en vraag naar de voorwaarden. 
Op zaterdag 22 september is hun grote opening en kan je mooie prijzen winnen, met als hoofdprijs een reischeque ter waarde van €250,-! 

Only for Men heeft op 19 september hun deuren geopend aan het Hof van Bern (op de eerste verdieping boven de Open32). Mode en schoenen speciaal voor mannen, mocht je overdag geen tijd hebben om langs te gaan dan kan je van dinsdag tot en met vrijdag tot 21.00uur terecht. 

Backerij Werelds is de plek voor versgebakken brood, belegde broodjes, heerlijk gebak of een lekker bakje koffie. Een uitgebreid assortiment samengesteld met zorg, liefde en vakmanschap. Aan de Parijsboulevard vind je hen naast Bloemenhandel Johan. 

Hadden wij trouwens als vermeld dat Pipoos, Gall & Gall, Wok to Go en CASA ook binnenkort hun deuren gaan openen?!