WokToGo opent 2 februari haar deuren in Leidsche Rijn Centrum

WokToGo is een fastfood restaurant met (easy) snelle, gezonde gerechten uit de Asian kitchen voor onderweg, op kantoor of thuis. Het nieuwe restaurant opent op 2 februari in Leidsche Rijn Centrum met leuke openingsacties. Zo is er 2 februari om 14:30 uur een leeuwendans-show op het Brusselplein.

Ook kun je genieten van een uur gratis Wokkie van 2 t/m 6 februari tussen 15:00-16:00 uur en op andere tijden kost de Wokkie (small) maar € 5,--!

Ondernemer Hung Yip vertelt: "Wij zijn de vierde vestiging in Utrecht binnen de WokToGo-formule en nummer 21 in Nederland. WokToGo is een take-away en bezorgrestaurant waar de Aziatische keuken centraal staat: van talrijke vegetarische gerechten tot traditionele smaken in onze Wokkies. We staan bekend om onze gezonde, lekkere wokgerechten die in enkele minuten bereid worden".

Healthy Lifestyle
De Chinese horeca-ondernemer Hung Yip heeft WokToGo in 2003 opgericht. Hij streeft met alle WokToGo restaurants naar een healthy lifestyle die in Azië al sterk aanwezig is, óók tijdens ontbijt en lunch. Hung Yip: "we willen die lifestyle ook langzaam introduceren in Nederland. we vernieuwen smaken, spelen met pittigheid van ingrediënten en letten veel meer op textuur en geuren. Het moeten inspirerende en gezonde gerechten zijn."

Topvrouwen
De drie vrouwelijke ondernemers Manping Zhou, Hsiu Lion Wu en Manchan Zhou zijn geen onbekenden in de horecawereld en zullen het nieuwe restaurant gaan runnen. Zhou en Wu zijn ook mede-eigenaar van WokToGo Utrecht en kennen de franchiseformule op hun duimpje. Zij zullen Leidsche Rijn Centrum laten genieten van gezonde Wokkies en snacks onder het motto: "Making people happy through food".

WokToGo is vanaf 2 februari elke dag geopend van 11:30-22:00 uur.