ICI PARIS XL, Kruidvat en Scapino openen in stadscentrum
Algemeen

ICI PARIS XL, Kruidvat en Scapino openen in stadscentrum

Vandaag wordt bekend dat nieuwe grote retailnamen zich zullen vestigen in het stadscentrum-in-aanbouw van Leidsche Rijn. Parfumerie ICI PARIS XL, drogist Kruidvat en schoenen- en sportkledingwinkel Scapino.

Rogier Hendriks, commercieel directeur van a.s.r. Vastgoed Projecten, is verheugd: 'In Leidsche Rijn Centrum zorgen we voor een mix aan traditionele winkelformules en nieuwe concepten. Waar gemak voor de consument voorop staat. Dat gemak zit hem bijvoorbeeld in ruime openingstijden en 'smart' bewegwijzering, maar ook in de compleetheid van het winkelaanbod. Health & Beauty mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Bovendien hebben ICI PARIS XL en Kruidvat beide een sterke verbinding tussen online en offline. Overigens net als Scapino. Wie 's avonds bij een van deze formules bestelt, heeft zijn bestelling de volgende dag al gratis afgeleverd in de winkel. Zodat je zelf bepalen kunt wanneer je het pakket in ontvangst neemt.'

13.000 producten

ICI PARIS XL is voor de dertiende keer op rij gekozen tot Beste Parfumerie van Nederland en al drie jaar op rij Beste Parfumerie Webshop. Met uitgebreid advies op maat wordt de klant begeleid tot de beste producten voor zijn of haar persoonlijke verzorging. De beautyspecialist heeft meer dan 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging, online én offline.

Logica van de klant als uitgangspunt

Kruidvat brengt als voordeeldrogist health & beauty dicht bij de consument. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment aan health, beauty, maar ook decoratie en bijvoorbeeld speelgoed, wordt zo gepresenteerd dat klanten intuïtief hun weg vinden. De logica van de klant is het uitgangspunt. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. En het complete aanbod voor mannen staat overzichtelijk bij elkaar aan het begin van de winkel.

Voor groot en klein

De beste voordeelprijzen voor de laatste mode. Daar zorgt Scapino voor, met een assortiment van schoenen, kleding en sport. Damesschoenen, sneakers, en ook een uitgebreide keus aan goede kinderschoenen, voor groeiende kindervoeten. Bestellingen uit de webshop kunnen in de winkel afgehaald, gepast en – wanneer het nodig is – met hulp van het personeel weer gratis worden geretourneerd. Eerder kozen onder andere H&M, MANGO, VERO MODA, ONLY en name it al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een groeiend aantal lokale ondernemers.

Volg ons op Twitter en Facebook.

 • interior

  {{wishlistItem.Name}} - {{wishlistItem.StatusText}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

De details worden opgehaald...

Stel jouw persoonlijke brochure samen

 • interior

  {{wishlistItem.Name}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je bouwnummer(s)

Wat wil je in jouw brochure?

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je onderwerpen

Vul je gegevens in

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor.

Selecteer minimaal één object om een PDF van te genereren.

Of


Stap {{currentStep}}/3: Vul je gegevens in

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox.

+ Terug naar je wishlist

Bedankt voor je aanvraag.

De brochure wordt nu samengesteld en verstuurd naar het verkoopkantoor.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.

Locatie
Het verkoopkantoor is gevestigd boven Brasserie Grauwaart. De ingang vind je aan de zijkant.

+ Terug naar je wishlist