Nieuwe namen in het stadscentrum
Algemeen

Nieuwe namen in het stadscentrum

Holland & Barrett, SoLow, Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn en Cosmo verrijken het winkelaanbod van het stadscentrum-in-aanbouw.

Gezond met Holland & Barrett

Van voedingssupplementen en thee tot homeopathische geneesmiddelen en wierook. Dat vind je aan het Brusselplein bij gezondheidswinkelketen Holland & Barret. Binnen het assortiment van Holland & Barrett is plek voor een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging.

Funshopping bij SoLow

Feestje of verjaardag op de planning staan? Die lastige zoektocht naar een cadeautje wordt in Leidsche Rijn Centrum binnenkort flink vergemakkelijkt. De ruime winkel van SoLow aan de Luxemburgpromenade is dé plek voor alle funshoppers om even rond te snuffelen.

Kwaliteit bij Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn

Een medisch deskundige op het gebied van de huid, dat zijn de dermatoloog en de huidtherapeut. Het Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn opent in 2018 een moderne praktijk in Leidsche Rijn Centrum. Er staat een professioneel, patiënt- en servicegericht team klaar dat bestaat uit dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunende medewerkers. Patiënten kunnen in dit zelfstandig behandelcentrum terecht voor specialistische zorg in de volle breedte, maar ook voor cosmetische en laserbehandelingen. De nauwe samenwerking binnen dit enthousiaste team zorgt voor optimale kwaliteit. De kwaliteit is gewaarborgd met het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland.

Every day a good hair day met Cosmo

'Hair aware', ben jij het al? Voor Cosmo Hairstyling is het de nieuwe standaard. Een killer haircut, een geweldige kleur, een perfecte styling of een mini make-over, in 2018 kan het allemaal in Leidsche Rijn Centrum bij Cosmo Hairstyling. Onder meer de introductie van de ‘Cosmo Touch-Up' (15-minuten service) en ‘Cosmo Express' (de haarstylist op je kantoor) representeert het innovatieve karakter van Cosmo, dat perfect aansluit bij het karakter van Leidsche Rijn Centrum.

Alle winkelnamen op een rij

Deze vier zaken sluiten aan bij een lange lijst van al bekendgemaakte winkels, horeca en dienstverlening in Leidsche Rijn Centrum. Van bijvoorbeeld Vapiano, MANGO, HEMA, Name it, Rituals, Open32 en H&M. Alle winkelnamen vind je bij de veelgestelde vragen.

Volg ons op Twitter en Facebook

 • interior

  {{wishlistItem.Name}} - {{wishlistItem.StatusText}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

De details worden opgehaald...

Stel jouw persoonlijke brochure samen

 • interior

  {{wishlistItem.Name}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je bouwnummer(s)

Wat wil je in jouw brochure?

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je onderwerpen

Vul je gegevens in

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor.

Selecteer minimaal één object om een PDF van te genereren.

Of


Stap {{currentStep}}/3: Vul je gegevens in

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox.

+ Terug naar je wishlist

Bedankt voor je aanvraag.

De brochure wordt nu samengesteld en verstuurd naar het verkoopkantoor.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.

Locatie
Het verkoopkantoor is gevestigd boven Brasserie Grauwaart. De ingang vind je aan de zijkant.

+ Terug naar je wishlist