Vier nieuwe horecazaken naar LRC
Algemeen

Vier nieuwe horecazaken naar LRC

Het horeca-aanbod in het nieuwe Utrechtse stadscentrum breidt uit met vier nieuwe namen. BRAM’S Gourmet Frites, Kwalitaria, De Beren en Suri to Go vestigen zich dit voorjaar in Leidsche Rijn Centrum. 

BRAM’S Gourmet Frites

BRAM’S Gourmet Frites is volgens eigenaar Barry Herben altijd op zoek naar nieuwe locaties. Leidsche Rijn Centrum is een veelbelovende vondst in deze zoektocht. Iedereen kan zich 100% thuis en op z’n gemak voelen bij BRAM’s. Met in de hand een zak verse friet die op maximaal duurzame wijze bereid is. Herben: 'We zijn gespecialiseerd in friet, niet in een diepvriesproduct. Vergeet de snackbar, BRAM'S Gourmet is de trede hoger.' Verse ingrediënten, de beste plantaardige oliën en aardappelen van 'boeren uit de buurt'.

Een samenwerking met chef-kok Herman den Blijker resulteert in een nieuw aanbod van stoven gecombineerd met de bestaande kwaliteitspatat. Verrukkelijke geurtjes van verrassende combinaties met verse ingrediënten zullen vanaf dit voorjaar in Leidsche Rijn Centrum te ruiken zijn in de omgeving van BRAM’s.

Kwalitaria serveert (h)eerlijk

Op meer dan 140 locaties zijn ze al succesvol in het serveren van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. En binnen enkele maanden ook aan de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn Centrum: Kwalitaria. Het horecabedrijf serveert maaltijden en snacks en met de Délifrance shop-in-shop staan ook heerlijke broodjes, koffie en zoete Franse lekkernijen op de kaart. Met de eenvoudige bestel- en bezorgservice kan de keuze ook vanuit kantoor of huis worden gemaakt. 

Beroemde spare-ribs van De Beren

De Beren is de afgelopen 30 jaar van eetcafé uitgegroeid tot een grote horecaketen met 50 (bezorg)restaurants in Nederland. De Beren serveert vanaf dit voorjaar vanaf de Grauwaartsingel dagelijks vlees- en visgerechten die vakkundig op de grill bereid worden. De spare-ribs gemarineerd naar 'Berenrecept' zijn inmiddels beroemd. Binnenkort bij je thuis! 

Surinaamse smaaksensatie bij Suri to Go 

Suri to Go brengt authentieke Surinaamse maaltijden en broodjes die 100% halal bereid zijn naar het nieuwe Utrechtse stadscentrum. Om af te halen én te laten bezorgen. 

Deze vier namen sluiten aan bij een lange lijst van al bekendgemaakt horeca in Leidsche Rijn Centrum. Van bijvoorbeeld VapianoBar IbericoThe Barn, Five Guys en Starbucks.

 • interior

  {{wishlistItem.Name}} - {{wishlistItem.StatusText}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

De details worden opgehaald...

Stel jouw persoonlijke brochure samen

 • interior

  {{wishlistItem.Name}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je bouwnummer(s)

Wat wil je in jouw brochure?

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je onderwerpen

Vul je gegevens in

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor.

Selecteer minimaal één object om een PDF van te genereren.

Of


Stap {{currentStep}}/3: Vul je gegevens in

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox.

+ Terug naar je wishlist

Bedankt voor je aanvraag.

De brochure wordt nu samengesteld en verstuurd naar het verkoopkantoor.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.

Locatie
Het verkoopkantoor is gevestigd boven Brasserie Grauwaart. De ingang vind je aan de zijkant.

+ Terug naar je wishlist