Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen over Leidsche Rijn Centrum voor je op een rij. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een berichtje aan info@leidscherijncentrum.nl

WiFi

Beschrijving

Is er WiFi beschikbaar in Leidsche Rijn Centrum?

Ja, we bieden gratis WiFi aan voor alle bezoekers van Leidsche Rijn Centrum. 

Hoe maak ik verbinding met de WiFi van Leidsche Rijn Centrum?

Maak verbinding met het WiFi netwerk van Leidsche Rijn Centrum: ‘LRC WiFi’. Om gebruik te maken van het gratis internet vragen wij akkoord te gaan met onze gebruikersvoorwaarden. 

Optioneel kunt u zich aanmelden via uw e-mailadres waardoor u ook bericht krijgt over de Leidsche Rijn Centrum app en op de hoogte wordt gebracht van alle aanbiedingen en acties die de winkels in het centrum aanbieden. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de eigen nieuwsbrief van Leidsche Rijn Centrum en niet verstrekt aan externe partijen. Voor de nieuwsbrief kunt u zich ten alle tijden uitschrijven. 

Hoe kan ik veilig gebruik maken van gratis internet van Leidsche Rijn Centrum?

Ons WiFi netwerk kunt u zonder wachtwoord gebruiken. Dat betekent dat het gegevensverkeer niet versleuteld is. Let er daarom op dat bij websites waarop u moet inloggen, ‘https://’ staat aangegeven. Dit staat voor een versleutelde (SSL) internetverbinding. Veel applicaties op uw mobiele telefoon waarbij u moet inloggen gebruiken ook deze beveiligde verbinding. 

Wat kan ik met gratis internet van Leidsche Rijn Centrum?

Wanneer u akkoord bent gegaan met de gebruikersvoorwaarden kunt u in principe vrij gebruik maken van de internetverbinding. Bepaalde websites met schadelijke inhoud (waaronder erotische of illegale zaken) worden automatisch geblokkeerd om misbruik te voorkomen. 

Hoe zit het met mijn privacy?

Bij het tot stand brengen van de internetverbinding wordt het MAC adres van uw mobiele telefoon of laptop tijdelijk opgeslagen in onze database. Deze wordt alleen gebruikt voor de actieve verbinding met het internet. Enkel bij een vermoeden van misbruik kunnen wij uw internetverkeer monitoren. 

Nieuwsbrief

Ontvang ik automatisch de nieuwsbrief wanneer ik mijn e-mailadres gebruik voor gratis WiFi?

Wifi-registratie is altijd via achterlaten van een e-mailadres, waarbij apart om toestemming wordt gevraagd om opgenomen te worden in het e-mailbestand. 

Hoe kan ik de nieuwsbrief ontvangen?

De consument ontvangt een automatische opt-in bevestigingse-mail. Er kan een keuze gemaakt worden de e-mail nieuwsbrief te ontvangen.

Is de e-mail direct gepersonaliseerd?

De e-mails worden standaard niet gepersonaliseerd tenzij ook de app is geïnstalleerd.

Hoe personaliseren jullie de e-mail?

Personalisatie van de e-mail vindt alleen plaats via gebruik van de app

Wat gebeurt er met mijn gegevens wanneer ik de app verwijder?

Bij het verwijderen van de app zullen ook de gegevens verwijderd worden

Hoe kan ik mijn gegevens inzien?

Recht op inzage: dit kan via Leidsche Rijn Centrum app