Fashion Sunday

Datum: zondag 26 september 12:00 - 17:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Zondag 26 september staat Leidsche Rijn Centrum geheel in het teken van feest en fashion. Deze dag vieren we namelijk de verjaardag van onze mascotte Rijntje én gaan we heel veel prijzen weggeven!

Zondag 26 september staat Leidsche Rijn Centrum geheel in het teken van feest en fashion. Deze dag vieren we namelijk de verjaardag van onze mascotte Rijntje én gaan we heel veel prijzen weggeven.

Bij aankoop van €15,- of meer (met uitzondering van de horecagelegenheden en Jumbo Foodmarkt). in een van de winkels ontvang je één LRC muntje. Met dit muntje én op vertoon van de kassabon kun je deelnemen aan het spannende spel: Beat The Closet! Er staat een grote kledingkast op het kruispunt van de Wenenpromenade en de Luxemburgpromenade. Met het muntje kun je een sleutel kiezen en een poging doen om de kast te openen. Er worden heel veel prijzen weggegeven zoals diverse waardebonnen en artikelen vanuit de winkels. Ook is er een hoofdprijs van € 1.000,- shoptegoed, te besteden in Leidsche Rijn Centrum! Naast deze winactie is er ook een pianobar op het Hof van Bern met live muziek.

Omdat Rijntje ook jarig is kunnen de kinderen knutselen samen met Rijntje in het Speelparadijs (en bij goed weer op het kinderterras op het Hof van Bern). Om grote drukte te voorkomen, zijn de kinderactiviteiten op inschrijving. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Alle activiteiten duren van 12:00 tot 17:00 uur. Kom deze dag gezellig winkelen in Leidsche Rijn Centrum en wie weet kraak jij onze kledingkast!

Dit artikel

Geplaatst op: dinsdag 07 september

Categorie: Evenement

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de laatste acties en kortingen!