Citytrip Suitcase Game

Datum: zaterdag 24 september 12:00 - 16:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Op 24 september pakt Leidsche Rijn Centrum groots uit en geven we de mooiste citytrips weg!

Op 24 september is het feest in Leidsche Rijn Centrum! We vieren dan de verjaardag van onze mascotte Rijntje én geven veel mooie prijzen weg tijdens onze Citytrip Suitcase Game!

Er is deze dag van alles te doen in LRC. Zoals je misschien wel eens is opgevallen, zijn alle straatnamen in LRC vernoemd naar een stad in Europa. Daarom hebben wij in een aantal straten leuke activiteiten helemaal passend bij die stad! Denk hierbij aan het laten maken van een karikatuurtekening op de Parijsboulevard en het eten van heerlijke macarons, een gave photobooth met Engelse telefooncel en de Big Ben op de Londenstraat, een ski simulater op de Wenenpromenade en noem zo maar op!

Daarnaast maak je deze dag kans op één van de vele prijzen met onze Citytrip Suitcase Game! Kom met jouw aankoopbon (aankoop vanaf 20 euro) naar onze balie op het Hof van Bern en waag een kans om een kluisje te unlocken. In de kluis hebben verschillende leuke cadeautjes verstopt. Ook kan je meedoen om 15:30 uur aan het spel voor de hoofdprijs: een citytrip naar Berlijn, Londen of Parijs! Van elke stad geven we 1 citytrip weg. 

Voor de kids is er deze dag ook meer dan voldoende vermaak. de Europa Express trein rijdt weer door de straten van LRC en Rijntje viert haar verjaardag in haar Speelparadijs. Kinderen kunnen hier wat lekkers eten, met Rijntje op de foto én gezellig komen knutselen!

 

Spelregels:

  • Deelname op vertoon van kassabon vanaf € 20,-
  • Per kassabon mag je 1x meespelen
  • Prijsuitreiking hoofdprijzen 15.30 uur – Hof van Bern
  • Medewerkers van de winkels in LRC kunnen niet deelnemen aan deze winactie
  • Stedentrips zijn t.w.v. 445 euro – uitbreiding van de stedentrip is mogelijk – op eigen kosten
  • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )