Hallo Lantaarnpaal Utrecht in LRC

Straatmeubilair komt tot leven in Utrecht. Lantaarnpalen, stroomkasten, stadsbankjes, afvalbakken: met een simpel smsje, komen de verborgen verhalen van de stad aan het licht. Hallo Lantaarnpaal Utrecht is een kunstinstallatie die een tot nu toe ongekende laag van de stad zichtbaar maakt.

Hello Lamp Post is naar veertien steden ter wereld afgereisd om te luisteren naar de verhalen van bewoners over hun directe omgeving. Van 12 augustus tot 8 oktober hebben ook de inwoners van Utrecht de kans om in gesprek te gaan met de fysieke infrastructuur van hun stad door middel van het sturen van SMS-berichten. Je wordt verleid om je gedachten, herinneringen, gevoelens of ideeën per SMS te delen en zo ontstaat een digitaal stadsdagboek, wat jou met een andere bril laat kijken naar je omgeving.

Wil jij ook in gesprek met Utrecht? Kijk om je heen voor aanwijzingen op objecten en stickers in Leidsche Rijn, vind een object met een code en breng het tot leven met een SMS! Kijk bijv. eens op het Brusselplein bij de fontein.

Start je bericht:
SMS: Hallo + Soort Object + City naar +31 9700 44 99 0 99
Bijv. - Hallo Lantaarnpaal #Utrecht naar +31 9700 44 99 0 99

Meer informatie over dit project kan je vinden op http://utrecht.hlp.city/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )