Happy Halloween

Datum: donderdag 31 oktober 16:00 - 20:00

Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Kom ook naar onze Halloween Shopping Night op 31 oktober a.s.

Griezelen tijdens Halloween?

Daarvoor moet je in Leidsche Rijn Centrum zijn! Door het winkelgebied lopen de allerengste griezels. Dit Halloweenfestijn belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden voor jong en oud! oor de kinderen is er dit jaar weer een griezelspeurtocht en ook een spookhuis. Ben jij niet bang aangelegd? Kom dan 31 oktober vanaf 16:00 uur naar Leidsche Rijn Centrum voor onze Halloween Shopping Night!

Griezelspeurtocht

Vorig jaar was het een groot succes en hebben er meer dan 500 kinderen alle letters van het alfabet weer bij elkaar gezocht. Dit jaar zijn er heel veel dieren verstopt in de winkels en horecazaken in LRC. We hebben weer de hulp van de kinderen nodig om alle dieren bij elkaar te krijgen.

Verzamel alle stempels en krijg als beloning wat lekkers!

Deelname is gratis en de eerste 500 kinderen krijgen een Halloween pompoen om hun snoepjes in te verzamelen.

Spookhuis

In het lege pand naast de H&M kan je lekker griezelen! Daar staat namelijk een opblaasbaar spookhuis... Tja de uitleg zullen we je besparen, ga er maar gewoon langs. Als je durft tenminste!

Schminken

Geen feestje zonder geschminkte gezichten! Daarom kan je tussen 16:00 en 20:00 gratis je gezicht laten schminken bij Miss Etam aan de Luxemburgpromenade.

Griezels

Vorig jaar de griezels gezien? Nou dit jaar wordt het pas echt eng! Er lopen maar liefst 18 griezels door het centrum rond.

Alle activiteiten zijn gratis bij het verzilveren van de vouchers in de MijnLRC app. Als je in de app zoekt op het woord "Halloween" dan zie je in 1 overzicht alle vouchers!

Zien we je dan?!

 

ps. Deze dag zijn er een videograaf en fotograaf aanwezig om het event vast te leggen. Mocht je het niet prettig vinden dat jouw kind (of jezelf) herkenbaar in beeld is geef het dan bij hen aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )