Koningsdag 2024

We gaan ook dit jaar Koningsdag samen vieren met jou! We willen niet het volledige programma meteen verklappen, maar wat denk je van een rodeostier op het Brusselplein en o.a. John de Bever als live artiest? Er is muziek, vrijmarkt, kramen van ondernemers en heel veel entertainment!

Natuurlijk wil je ook dit jaar weer Koningsdag vieren in LRC. Met een gezellige kleedjesmarkt, rodeostier, Hollandse spellen, optredens van diverse dj’s en artiesten waaronder een optreden van niemand minder dan John de Bever, ben je in LRC voorzien van een dag vol entertainment.

Het programma start op zaterdag 27 april om 8.00 uur met een kleedjesmarkt en Koningsspelen bij het Rijntje standbeeld (Luxemburgpromenade). Ook hebben verschillende ondernemers een kraampje voor de deur staan, is er live kinderentertainment met DJ TrayBeatz, en staat er voor de kleinsten een springkussen op het Brusselplein. Rijntje mag natuurlijk niet ontbreken en loopt door het centrum om met alle kindjes op de foto te gaan.

Op het Brusselplein is er een feestelijk muzikaal programma van 10.00 tot 19.00 uur met optredens van verschillende artiesten. Zo treedt coverband Banned op om 10.00 uur, 12.00 uur en 13.15 uur. Michiel Ruijter, dé feestzanger uit Harmelen, geeft om 14.30 uur een optreden. De Hollandse hits die hij zingt kan iedereen uit volle borst meezingen. Als klap op de vuurpijl komt de enige echte John de Bever om 16.00 uur optreden. John de Bever is o.a. bekend van zijn realityserie ‘De Bevers’ en zijn hit “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”.

De ondernemers van LRC nodigen iedereen van harte uit om deze dag in LRC feestelijk te komen vieren! Deze feestelijke dag wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Utrecht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

/ ( mm / dd )