Parkeergeld afrekenen nu ook met de LRC app

Registreer vanaf komend weekend je kenteken in de app om nog gemakkelijker je parkeerkosten in LRC-parkeergarage Brusselplein te kunnen afrekenen.

Ondanks eerdere berichten, parkeert voorlopig iedereen nog de eerste twee uur gratis. Wel kan je vanaf dit weekend gebruik maken van de optie 'achteraf betalen'. 

Lees hieronder hoe het werkt:

Vanaf 31 augustus 21:00 kan je je kenteken registreren in de app, daarmee kan je tevens de optie 'achteraf betalen' activeren. Hiermee wordt het uitrijden makkelijker gemaakt en heb je overzicht in de parkeerkosten. Kom je met het 'achteraf parkeren' uit op een bedrag wat hoger is dan €15,- dan krijg je een betaalverzoek (iDeal), ook als je langer dan 21 dagen niet in de Brusselpleingarage hebt geparkeerd krijg je een betaalverzoek voor de openstaande kosten. 
Indien je gebruik maakt van deze optie, rij je na je bezoek altijd zonder afrekenen uit de garage.

Binnenkort kan je je Jumbo kassabon scannen met de app, of bij de automaat bij het uitrijden. Dit levert je 1.5 uur extra gratis parkeren op. Dit wordt gecombineerd met de gratis 2 uur parkeren, dus in totaal parkeer je 3,5 uur kosteloos. Wanneer dit mogelijk is zullen wij dit vermelden op de website en app! 

Houd de website en/of app goed in te gaten om alle informatie omtrent het parkeren en de allerleukste nieuwtjes niet te missen.